Belediye Meclisi bir aylık aranın ardından yeniden toplandı

Belediye Meclisi bir aylık aranın ardından yeniden toplandı

Fındık hasat mevsimi dolayısıyla Ağustos ayında toplanmayan Giresun Belediye Meclisi Eylül ayı ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlığında yapılan toplantının açılışında konuşan Başkan Köse, Ağustos ayında verilen aranın ardından, yeniden toplandıklarını belirtti. Başkan Köse, kısa süre önce 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da coşkuyla kutladıklarını ifade ederek: “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

Daha sonra CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk söz alarak 4 Eylül 1919 Sivas kongresinin yıl dönümü nedeniyle 4 Eylül’ün anlam ve önemini aktaran bir konuşma yaptı. Yine, CHP Meclis Üyesi Onur Konar’da yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde partisinin eğitimle ilgili olarak yayınladığı ortak bildiriyi okudu.

Ardından ise gündem maddelerine geçildi ve maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Bir sonraki oturumun ise 10 Eylül 2024 Salı günü yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN