Belediye başkanına saldırı: Tezgahı kaldırılan esnaf bıçaklamak istedi

Belediye başkanına saldırı: Tezgahı kaldırılan esnaf bıçaklamak istedi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tezgahı kaldırılan bir seyyar esnaf tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kaya saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına alındı.

Aydın İncirliova'da, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tezgahı kaldırılan seyyar esnaf tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, ilçeye bağlı Sevgi Yolu bölgesinde meydana geldi. Çarşıdan geçen kadınları rahatsız eden davranışlarda bulunduğu iddia edilen seyyar satıcı T.B. (42), tezgahının kaldırılma kararının ardından Belediye Başkanı'na saldırdı. Başkan Kaya, saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına alındı.

Olay, Sevgi Yolu bölgesinde yaşandı. İddiaya göre, boya tezgahı bulunan T.B., çevredeki kadınlara rahatsızlık veren davranışlar sergiledi. Bu durum, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çok sayıda şikayete neden oldu. Şikayetler üzerine İncirliova Belediyesi, T.B.'nin tezgahının kaldırılmasına karar verdi.

Karara sinirlenen T.B., Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya bıçakla saldırdı. Saldırı sırasında Başkan Kaya, çevredeki vatandaşlar ve ekip arkadaşlarının müdahalesi sayesinde yara almadan kurtuldu. Saldırgan, olay yerinde güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan incelemeler sonucu T.B.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca, gözaltına alındıktan sonra polis memurlarına da tehdit ve hakaretlerde bulunduğu belirtildi. T.B.'nin, emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Olayın ardından İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, kamuoyuna açıklamada bulundu. Kaya, "Sevgi Yolu üzerinde uygunsuz davranışları nedeniyle çevredeki esnaf ve vatandaşlarımızdan yoğun şikayet alan bir seyyar esnafı uyardığımız esnada şahsın hakaret ve bıçaklı saldırısına maruz kaldığımı üzülerek belirtirim" dedi. Başkan Kaya, saldırının fiili duruma varmadan ekip arkadaşları tarafından engellendiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN