Başkan Yetişkin ve çalışma arkadaşları Efeler’in parklarını yeniliyor

Başkan Yetişkin ve çalışma arkadaşları Efeler’in parklarını yeniliyor

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşları, her alanda daha yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ebeveynlerin sıkça vakit geçirdiği çocukların ise sosyalleşme ve eğlence alanı olan parklarda başlattıkları yenileme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler çocuk oyun alanlarında zeminleri yenileyerek, eski ve yıpranmış oyun ekipmanlarını onarıyor. Ayrıca, çocukların güvenli bir şekilde oynayabilmesi için modern ve sağlam yeni ekipmanlar da ekleniyor.

Yürüyüş ve koşu yollarının da dahil edildiği bakım sürecinde ekipler, zeminlerin düzeltilmesi ve olası tehlikelerin ortadan kaldırılması için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu iyileştirmeler, vatandaşların spor yapma ve açık hava aktiviteleri yapma konforunu artırmayı hedefliyor.

Bunun yanında parklardaki kuruyan bitkiler temizleniyor ve yerlerine yenileri dikiliyor. Bu işlem, parklardaki doğal güzelliği artırarak, daha huzurlu bir ortam ve daha estetik bir görüntü yaratmayı amaçlıyor.

Çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN