Başkan Köse’den üstyapı ve yeni kanalizasyon hattı talimatı

Başkan Köse’den üstyapı ve yeni kanalizasyon hattı talimatı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi bölgesinde gerçekleşen altyapı çalışmalarının ardından meydana gelen üstyapı tahribatlarını yerinde inceledi.

Başkan Köse, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Altyapı çalışması sonrası oluşan tahribatları inceledik ve ekip arkadaşlarımızla notlarımızı aldık. Hastanemizin giriş ve çıkış yollarını modernize edeceğiz. Ayrıca yetersiz kalan kanalizasyon sistemi için yeni kanal hat çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız” dedi.

Köse, Giresun Belediyesi’nin vatandaşların sorunlarını çözmek için yoğun mesai harcadığını vurgulayarak, “Hemşehrilerimizin sorunu bizim sorunumuzdur” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ise ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Köse’ye teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar diledi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN