Uzun süreli tokluğun sırrı bulgurda

Uzun süreli tokluğun sırrı bulgurda

Diyetisyen Emine Uluçay, Ramazanı sağlıklı ve kolay geçirmek için dengeli ve besleyici gıdalar önerdi. Uluçay, “Geleneksel lezzetlerimiz arasında yer alan bulgur, bu yararlı gıdaların başında geliyor. Yüksek lif içeriği ve düşük glisemik indeksi sayesinde bulgur, uzun süreli tokluk hissi sağlar.” dedi.

Ramazanı sağlıklı ve kolay geçirmek için dengeli ve besleyici gıdalar öneren Duru Gıda Beslenme Danışmanı Diyetisyen Emine Uluçay, “Geleneksel lezzetlerimiz arasında yer alan bulgur, bu yararlı gıdaların başında geliyor. Yüksek lif içeriği ve düşük glisemik indeksi sayesinde bulgur, uzun süreli tokluk hissi sağlar. Sebzeler, protein kaynakları, meyveler ve süt ürünleri gibi diğer besinlerle uyum sağlayan bu sağlıklı karbonhidrat kaynağından olabildiğince faydalanmalı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN