Okan Yalabık Kimdir?

Okan Yalabık Kimdir?

Genç kızların sevgilisi Okan Yalabık Kimdir? Okan Yalabık Kaç Yaşında? Okan Yalabık Nereli? Okan Yalabık hakkında bütün bilinmeyenler...

Okan Yalabık, yaklaşık son 10 yıldır ekranlardaki en uzun soluklu, en çok sevilen ve izlenen dizilerde yüzünü görmeye ve oyunculuğunu izlemeye alışkın olunan bir oyuncudur. Herkes onu rolünün gerektirdiği hallerde hatırlar, magazin programlarında pek fazla yer almadığından yakışıklı oyuncu hakkında magazinsel konular fazla bilinmemektedir.

Okan Yalabık Kimdir?

Okan Yalabık 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Ozan Yalabık adında bir erkek kardeşi vardır. Önce Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi’nde eğitim almıştır.

Okan Yalabık Oyunculuğa Nerede Ve Nasıl Başladı?

Okan Yalabık, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu’nun kurulmasına ön ayak olarak kendisi de tiyatroya ve oyunculuğa başlamıştır. Bir süre amatör olarak oyunculuk yaptı ve oyunculukta çok başarılı olduğundan 1997 yılında İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünü kazandı. Ayrıca 1998 yılından beri Kenter Tiyatrosu’nda birçok oyunda rol almıştır. Martı, Nükte, Sırça Kümes, Inishmorelu Yüzbaşı, Kumarbazın Seçimi, 39 Basamak ve Bayrak Okan Yalabık’ın rol aldığı oyunlardır. Okan Yalabık beyaz perde deneyimlerini de Sen Ne Dilersen, Mavi Gözlü Dev, Güz Sancısı, Peşpeşe, Av Mevsimi isimli sinema filmleriyle yaşamıştır. Asıl şöhretini kazandığı yer ise; televizyon dizileridir. Kaygısızlar, Çifte Bela, Aşkım Aşkım, İki Arada, Zeybek Ateşi, Yıldızların Altında, Çaylak, Çapkın, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Yılan Hikâyesi, Serseri, Hatırla Sevgili dizileriyle hayran kitlesini genişleten Okan Yalabık büyük küçük herkesi ekrana kilitleyen Muhteşem Yüzyıl isimli dönem dizisinde Pargalı İbrahim Paşa rolüyle 82 bölüm oynamış ve tüm izleyiciyi kendisine hayran bırakmıştır.

Okan Yalabık Hangi Ödülleri Aldı?

Av Mevsimi isimli sinema filminde canlandırdığı Çömez Hasan karakteriyle 4. Yeşilçam Ödülleri’nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı. 2. Antalya Televizyon Ödülleri’nde en iyi dram erkek oyuncu ödülünü kazandı.

Pargalı'nın yeni dizisi

‘Muhteşem Yüzyıl’da Pargalı karakterini canlandıran Okan Yalabık, yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek ‘Anneler Analar’ dizisinde başrol oynayacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yapacağı Kanal D’nin yeni dizisi Anneler Analar’a ünlü bir oyuncu daha katıldı. Hazar Ergüçlü ve Metin Akdülger’in de rol alacağı diziye son olarak ünlü oyuncu Okan Yalabık da katıldı. Okan Yalabık Eylül sonunda başlayacak dizide rol alacak. Muhteşem Yüzyıl’da Pargalı İbrahim Paşa rolündeki müthiş oyunculuğuyla uzun süre ekranlarda olan Yalabık, bir süredir TV dizilerinde oynamıyordu. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN