Dışişleri Bakanı Fidan, Katar Başbakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Katar Başbakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes müzakereleri ve Gazze’deki durum değerlendirildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ana gündem maddeleri, Hamas ile İsrail arasındaki ateşkes müzakerelerindeki son gelişmeler ve Gazze'deki insani durumun iyileştirilmesine yönelik adımlar oldu.

ATEŞKES MÜZAKERELERİNDE SON DURUM

Görüşme sırasında, taraflar ateşkes müzakerelerinin hızlandırılması ve Gazze’deki insani krizin çözülmesine yönelik ortak çabaların artırılması gerektiğini vurguladılar. Her iki ülke, bölgedeki barış ve istikrarın sağlanması için işbirliğini sürdüreceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN