Yalı Çapkını sete çıktı: Yeni sezon 13 Eylül'de başlayacak

Yalı Çapkını sete çıktı: Yeni sezon 13 Eylül'de başlayacak

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, izleyicileri yine heyecan dolu bir hikayeye davet edecek. 13 Eylül’de başlayan yeni sezonla birlikte Seyran ve Ferit'in aşk hikayesi yeni bir boyut kazanacak.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 3. sezonu ile izleyicilerini beklenmedik sürprizlerle karşılayacak. Dün sete çıkan dizi ekibi, 13 Eylül'de yayınlanacak olan yeni sezon için yoğun bir tempoda çalışıyor.

Dizinin 74. bölümüyle başlayacak olan yeni sezonda, Seyran'ın hastalığı üzerinden 2 yıl geçmiş olacak. Bu süreçte yalı sakinlerinin hayatında köklü değişimler yaşanırken, Seyran ve Ferit'in aşkı da yeni sınavlarla karşı karşıya kalacak.

img-3743.jpeg

Hikayeye dahil olacak yeni ve renkli karakterler ile birlikte Yalı Çapkını, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Heyecan dolu gelişmeler ve beklenmedik sürprizler, dizinin yeni sezonunda da seyircileri şaşırtacak.

Başarılı kadro Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi isimler de dizide yer alıyor.

Burcu Alptekin'in yönetmenliğinde ve H. Zeynep Bonçe'nin kaleminden çıkan Yalı Çapkını, 3. sezonuyla da başarısını sürdürmeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN