Ünlü model Türkiye dönüşü gözaltına alındı

Ünlü model Türkiye dönüşü gözaltına alındı

Türkiye'ye estetik operasyon için gelen İngiliz model Katie Price, ülkesine döner dönmez havalimanında gözaltına alındı.

Ünlü İngiliz televizyon yıldızı ve model Katie Price, Türkiye'de geçirdiği estetik operasyonun ardından döndüğü İngiltere'de, Heathrow Havalimanı'nda polis tarafından gözaltına alındı. Ünlü model, Türkiye’de yüz gerdirme operasyonu geçirmiş ve oyuncu sevgilisi JJ Slater ile birlikte İngiltere'ye dönüş yapmıştı.

MAHKEME DAVETİ KAÇIRMA SUÇLAMASI

Haber Global'de yer alan habere göre; 46 yaşındaki Katie Price, hakkında açılan borç davasının duruşmasına katılmadığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Price, geçtiğimiz ay düzenlenen iflas davasının duruşmasına katılması gerekiyordu, ancak ünlü isim o sırada Türkiye’de estetik ameliyat için bulunuyordu. Price’ın mahkemeye çıkmaması, borç davalarındaki hukuki yükümlülüklerini ihmal ettiği şeklinde değerlendirildi.

GÖZALTI ANI VE BASINA YANSIYAN GÖRÜNTÜLER

Gözaltına alındığı sırada yüzü şiş ve bandajlı olan Katie Price’ın görüntüleri basına yansıdı. Ünlü modelin yüzündeki operasyon izleri, estetik cerrahi işlemlerden yeni çıkmış olduğunu açıkça ortaya koyuyordu. Yanındaki 31 yaşındaki sevgilisi JJ Slater ise havalimanında valizleri alarak yalnız başına ayrıldı.

BİR GECE NEZARETTE GEÇİRDİ

Dün geceyi gözaltında geçiren Katie Price, bugün mahkemeye çıkarılacak. İngiltere'deki hukuk sisteminde, iflas davasına katılmamak ciddi bir suç olarak değerlendiriliyor ve bu nedenle Price'ın durumu dikkatle takip ediliyor. Geçmişte de mali sorunlarla sık sık gündeme gelen Price, 2019 yılında iflas ettiğini duyurmuştu. Ancak, finansal sıkıntılarına rağmen estetik operasyonları ve lüks yaşam tarzıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN