Suya atıp 4 gün boyunca bekletin! Avuç avuç dökülen saçı durdurup yenisini çıkarıyor

Suya atıp 4 gün boyunca bekletin! Avuç avuç dökülen saçı durdurup yenisini çıkarıyor

Suya atıp 4 gün boyunca bekletin! Eğer saçlarınız avcunuzu dolduracak kadar dökülüyorsa mutlaka deneyin! Yenisini çıkarıyor...

Saç dökülmesinden şikayetçi olanlar için doğal bir yöntem gündemde. Eğer saçlarınız her gün avuç avuç dökülüyorsa ve bu duruma bir çözüm arıyorsanız, karanfil kürü tam size göre. Üstelik bu kür, saç köklerinizi güçlendirip yeni saçların çıkmasına da yardımcı olur.

KARANFİL KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Bu doğal kürü hazırlamak oldukça basit ve maliyeti de düşük. İşte malzemeler:

Malzemeler:

  • 1 Çay Bardağı Karanfil
  • 4 Bardak Ilık Su

Hazırlanışı:

  1. İlk olarak karanfilleri ve ılık suyu bir kavanoza ekleyin.
  2. Kavanozun kapağını sıkıca kapatın ve karanlık, serin bir ortamda dört gün boyunca bekletin. Bu süre zarfında karanfiller, suya tüm faydalı bileşenlerini bırakacak.
  3. Dört gün sonunda karışımı süzerek, bir sprey şişesine doldurun.

Uygulama:

  • Hazırladığınız karanfil suyunu saç diplerinize uygulayın. Sprey şişesi yardımıyla saç köklerinize püskürtüp, parmak uçlarınızla nazikçe masaj yapın. Bu işlemi düzenli olarak uygulayarak saç dökülmenizi kontrol altına alabilir ve yeni saçların çıkmasını destekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN