Salıncak testini kimse geçemiyor! Mantık hatasını fark eden süper zeki çıkıyor!

Salıncak testini kimse geçemiyor! Mantık hatasını fark eden süper zeki çıkıyor!

Parkta oynayan çocukların yer aldığı görseldeki mantık hatası sizi biraz zorlayacak. Bu salıncak testini kimse geçemiyor. Küçük oğlan ve kızın sallandığı bu test sizin de hafızanızı sağlayacak.

Zeka testleri ile birlikte farklı noktalarda farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Görselde küçük bir oğlanın ufak bir kızı salladığı görülüyor. Baktığınızda her şey çok normal görünse de bu bilmecede gözden kaçırdığınız bir terslik yer alıyor. Peki bu testin zorluğu nerede yatıyor? Gelin hep birlikte testi çözelim.

ÇÖZMEK İÇİN 6 SANİYENİZ BULUNUYOR

Salıncak testini çözmek isteyenler şimdiden kronometresini hazırlasın. 6 saniyede resimdeki mantık hatasını bulan süper zeki sınıfına giriyor. Herkes gardını aldıysa şimdi teste geçelim.

1…

2…

3…

4…

5…

6…

Testin sonuna geldik

CEVAP

Kızın sallandığı salıncak ağaç dalına bağlı değildir. Havada asılı duruyor gibi görünen bu salıncakta 4 ip bulunması gerekirken yalnızca iki ip görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN