Olayları ciddiye alma vakti! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 31 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Olayları ciddiye alma vakti! Koç, boğa, yengeç, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 31 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Şu anda kendinizden pek memnun olmayabilirsiniz. Büyük hayalleriniz vardı, onlara ulaştınız ve onlar için çalıştınız ama yine de hayal ettiğiniz maddi başarıyı elde edemediniz. Bu hala istediğiniz bir şey olsa da, bunun muhtemelen mümkün olmayacağını düşünmeye başladınız. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermiyorsunuz.

31 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Araba sürerken sisli bir hava ile karşılaştıysanız bunun ne kadar rahatsız edici olabileceğini bilirsiniz. Eğer durur ve geçmesini beklerseniz, yolunuzu tekrar kolayca bulabilirsiniz. Ancak sisin içinde ilerlemeye devam ettiğinizde yönünüzü daha da şaşırabilir ve kafanız daha da karışabilir. Kişisel yaşamınızda kafa karıştırıcı bir durumla karşılaştığınızda da aynı şey olabilir. Ne kadar çok derinlere dalarsanız, durum o kadar kafa karıştırıcı hale gelir. İçinde bulunduğunuz çıkmaza biraz zaman tanıyın ve kendinizden biraz uzaklaşarak durumun kendiliğinden netleşmesini bekleyin. Çok geçmeden durumu daha iyi bir bakış açısından çok daha net göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birine doğrudan ulaşmak yerine, onun hakkında başka kaynaklardan bilgi arıyor olabilirsiniz. Belki o kişinin arkadaşlarıyla konuşuyor, sosyal medya hesaplarına göz atıyor ya da dedikoduları dinliyorsunuzdur. Aklınızdan geçenleri ele almanın en iyi yolu kaynağa gitmektir. Başka yollardan bilgi toplayabilirsiniz, ancak bu kişiye söyleyecek bir şeyiniz varsa bunu açıkça söylemeniz gerekir. Bu konuda ne kadar açık olursanız o kadar güvenilir ve iyi bir pozisyona sahip olursunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Konuşmak ve harekete geçmek tamamen farklı şeylerdir. İlki zayıf bir strateji olarak kabul edilir çünkü konuşuyorsunuz ama harekete geçmiyorsunuz demektir. Öte yandan yürümek, söylediklerinizi yaparak inandıklarınızı desteklediğinizin kanıtıdır. Bununla birlikte, bazen konuşmak hala çok önemlidir. Kimi zaman sadece bir örnek olarak aynı reaksiyonu alamazsınız. Söylenmesi gereken bir şey vardır ve grubunuzdaki diğerleri bunu söylemekten korkar. Bu durumda öne çıkar ve söylenmesi gerekeni açıkça söylerseniz işler ilerlemeye başlayacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda kendinizden pek memnun olmayabilirsiniz. Büyük hayalleriniz vardı, onlara ulaştınız ve onlar için çalıştınız ama yine de hayal ettiğiniz maddi başarıyı elde edemediniz. Bu hala istediğiniz bir şey olsa da, bunun muhtemelen mümkün olmayacağını düşünmeye başladınız. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermiyorsunuz. Bir hayal ancak siz onu bu şekilde tanımladığınızda anlamsız hale gelir. Bugün ya da yakında başınıza gelecek bir olay size yolunuza devam etmeniz gerektiğine ve umutlu olmanız gereken çok şey olduğuna dair bir işaret verecektir. Bunu ciddiye alın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Geçmişinizde aklınıza getirmekten hoşlanmadığınız bir yanlış var. Belki işin içinde utanç vardır, belki de duyduğunuz pişmanlık çok güçlüdür. Bu düşünce aklınıza her geldiğinde, onu geri itiyor ve konuyu içsel olarak değiştiriyorsunuz. Ancak, bu olayı düşünmek şu anda size büyük yarar sağlayabilir. Geriye dönüp ne olduğunu ve özellikle nasıl olduğunu tekrar gözden geçirirseniz, içinde bulunduğunuz çıkmazdan çok başarılı bir şekilde kurtulabilir ve aynı hatayı yapmama gücünü kendinizde bulabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda bir şeyleri başarmak için o kadar hırslısınız ki yetenekleriniz konusunda kendinizi aldatıyor olabilirsiniz. Bugün aklınızdaki en önemli konu bu olabilir. Sizi harekete geçiren kör bir hırsla o kadar güçlü bir şekilde ilerlediniz ki, bu konuda gerçekten kendinize güvenmiyor olsanız bile devam etmeye kararlı olabilirsiniz. Bugün biraz durup cesaretinizi toplayın ve kendinize olan inancınızı tazeleyin. Yeteneğiniz var, ancak konuya olabildiğince güçlü yaklaşmak için bunun farkına varmalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün tanıştığınız biriyle anlık, güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Bu ister platonik ister romantik olabilecek bir ilişki olsun, hissettiğiniz bunaltıcı şeylere rağmen ağırdan almanız gerekiyor. Çoğu zaman arkadaş canlısı, dışa dönük bir bireysiniz, ancak herkes her ortamda rahat olmayabilir. Karşı taraf da aynı şekilde hissediyor olsa da bunu göstermekte zorlanabilir. Eğer bu kişiyi tanımaya çalışırsanız bu size büyük fayda sağlayacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Müşterek bir girişimde kendi yönteminizi benimsemesi için kimseyi zorlayamazsınız. Birini kendi yolunuzun en iyi yol olduğuna ikna etmeye çalışarak zamanınızı boşa harcıyor olabilirsiniz. Çünkü sizin için en iyi yol bu olsa da, karşı tarafı ikna etmek muhtemelen mümkün olmayacaktır. Başka seçenekleriniz de var. Kendi başınıza hareket edebilirsiniz. Veyahut, eğer hala bu kişiyle çalışmak istiyorsanız, biraz ödün verebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün yaşanan bir durumun ayrıntılarına çok fazla odaklanırsanız -ki buna meyilli olabilirsiniz- büyük resimde olup biten önemli bir şeyi gözden kaçırabilirsiniz. Aslında, birileri fark etmenizi istemedikleri bir sorundan dikkatinizi uzak tutmak için küçük şeylerle ilginizi dağıtmaya çalışıyor olabilir. Bu nedenle olup bitenlere geniş ve farklı bir açıdan bakmak çok önemli olacaktır. Sorunun köküne inebilmek için öngörülü olmanız gerekecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Son zamanlarda yaptığınız bir işin neticesinden çok mutlu ya da memnun olmayabilirsiniz. İşleri daha farklı nasıl yürütebileceğiniz ve alternatif sonuçların neler olabileceği üzerine kafa yoruyor olabilirsiniz. Fakat bu şekilde algılamasanız bile, bu süreç boyunca katlandığınız ve üstesinden geldiğiniz yöntemleri takdir edebilir ve bunlarla gurur duyabilirsiniz. Bu sizin gücünüzün bir kanıtıdır. Böyle düşünmeye başlarsanız her şeyi yoluna koymak için hâlâ büyük bir umut var demektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın zamanda başladığınız bir işin kontrolünü henüz tam olarak elinize almamış olabilirsiniz, ancak o noktaya ulaşmak için ihtiyacınız olan bilgiye sahipsiniz. Her ne kadar mevcut bilgi kırıntıları şu anda kafa karıştırıcı görünse de, hepsini bir araya getirebilecek yeteneğe ve içgörüye sahip biri varsa o da sizsiniz! Kendinizden bir an bile şüphe etmeyin. Her şeyi mantıksal bir çerçeveye oturtmaya hemen başlayın. Bunu yaptığınızda, her şey hızla gelişecek ve başarı için ihtiyaç duyduğunuz güce sahip olacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kendiniz için beslediğiniz umutları ve hayalleri bir başkasının sizin için beslediği beklentilerle karıştırmayın. Bazen insanları memnun eden biri olduğunuz için, bu bakış açısına kapılmak kolaydır. Beğenilmek istiyorsunuz. Takdir edilmek ve onaylanmak istiyorsunuz. Değer verdiğiniz kişilerin sizi takdire şayan bir kişi olarak görmesini istiyorsunuz. Ancak bir başkasını memnun etmek için bir şeyler yapmak gerçekten takdir kazanmanın yolu değildir. Kendiniz olun ve sizin için en iyi olanı yapın. Gerçek başarıya giden tek yol budur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN