Münih konserinde itiraf etti: Adele evleniyor

Münih konserinde itiraf etti: Adele evleniyor

Adele, Münih konserinde uzun süredir birlikte olduğu Rich Paul ile nişanlandığını doğruladı. Dinleyicilerinden birinin "Benimle evlenir misin?" yazılı pankartına yanıt veren Adele, "Seninle evlenemem çünkü zaten evleniyorum." dedi.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, bir süredir birlikte olduğu Rich Paul ile nişanlandığını Almanya'nın Münih kentinde verdiği konserinde doğruladı.

5.jpg

'SENİNLE EVLENEMEM ÇÜNKÜ ZATEN EVLENİYORUM'

Konserde dinleyiciler arasında "Benimle evlenir misin?" yazılı pankarta kayıtsız kalamayan Adele, elmas yüzüğünü göstererek, "Seninle evlenemem çünkü zaten evleniyorum." dedi.

2-002.jpg

2018-2021 yılları arasında Simon Konecki ile evli kalan ve bu evlilikten bir oğlu olan Adele’in bu açıklaması, Rich Paul ile birlikteliği hakkında aylardır süren evlilik iddialarını da sonlandırmış oldu.

1-002.jpg

'HİÇ BÖYLE AŞIK OLMAMIŞTIM'

Adele, Rich Paul ile olan ilişkisini 2021 yılında sosyal medyadan duyurmuş ve bu aşk hakkında Elle dergisine verdiği röportajda, "Hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım!" demişti. Ünlü şarkıcı, evliliğe sıcak baktığını belirterek, "Kesinlikle daha çok çocuk istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN