MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın gençliği dudak ısırttı! Bakın hangi ünlüye benziyor? "Dibimiz düştü abi"

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın gençliği dudak ısırttı! Bakın hangi ünlüye benziyor? "Dibimiz düştü abi"

MasterChef Türkiye'de jürilik yapan Mehmet Yalçınkaya'nın gençliğine ait fotoğraf sosyal medyayı salladı. Görenler oyuncu Furkan Andınç'ın ikizi sandı. İşte MasterChef Mehmet Yalçınkaya gençlik fotoğrafı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri olan şef Mehmet Yalçınkaya, bu kez gençlik fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı. Mehmet Yalçınkaya'nın gençliğini gören gözlerine inanamadı. Kimi takipçileri ise yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'a benzetti. İşte görenleri şaşkınlığa uğratan o gençlik fotoğrafı.

s6ktdsht-400x400.jpg

MEHMET YALÇINKAYA'NIN GENÇLİĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmasında şeflik yapan Mehmet Yalçınkaya, bu kez yarışmadaki olayları ile değil gençlik fotoğrafıyla gündeme geldi.

m179809621260c3581421f5b.jpeg

Gençliğinde karizma olan Yalçınkaya herkesi şaşırttı. Sosyal medyada gündem olan o fotoğrafa binlerce yorum yapıldı. Çoğunluk Mehmet Yalçınkaya'yı oyuncu Furkan Andıç sandı.

1650556.jpg

GENÇLİK FOTOĞRAFI HAYRAN BIRAKTI

Her bölümü ile izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye, bu defa olaylarıyla değil şef Mehmet Yalçınkaya ile dillere düştü.

2763765-620x410.jpg

Geçen günlerde Somer Sivrioğlu'nun eski hali sosyal medyayı sallarken, bu kez Mehmet Yalçınkaya'nın gençlik fotoğrafı gündeme düştü. Sosyal medyada olay olan o fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı.

furkan.jpg

YORUMLAR YAĞMURUNA TUTULDU

Gençliğinde yakışıklılığı ile dikkat çeken Yalçınkaya, herkesi kendine hayran bıraktı. Görenler Furkan Andıç derken kimileri ise "Karizmanın vücut bulmuş hali" Abi sen neymişsin" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN