Kedi, 2 yavru köpeğe de sütannelik yaptı

Kedi, 2 yavru köpeğe de sütannelik yaptı

Osmaniye’de tedavi edilen bir kedi, kendi yavrularıyla birlikte annesiz kalan iki yavru köpeği de emzirerek büyüttü. Veteriner Hekim Ali Laçinbala, "'Titrek Tarzan' ismini verdiğimiz 4 aylık erkek köpek, kediler tarafından büyütülerek kedi karakterine büründü. Hatta korktuğunda aynı kediler gibi, bu canımız da arabaların altına saklanıyor. Kediler gibi besleniyor ve havladığını da hiç duymadık." dedi.

Osmaniye’de yaralı halde bulunan bir kedi, tedavi edildikten sonra 4 yavru doğurdu. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Tedavi Merkezi tarafından sağlığına kavuşturulan anne kedi, doğurduğu yavrularının yanında, annesiz kalan iki yavru köpeği de emzirmeye başladı.

1-001.jpg

Merkezde bakımı yapılan yavru köpeklerden biri hayatını kaybederken, "Titrek Tarzan" isimli diğer köpek 4 aylık oldu.

4.jpg

'KEDİLER GİBİ DAVRANIYOR'

Veteriner Hekim Ali Laçinbala’nın verdiği bilgilere göre, 4 aylık olan Titrek Tarzan, kediler tarafından büyütülerek tamamen onların karakterine büründü.

3.jpg

Laçinbala, "Hatta korktuğunda aynı kediler gibi, bu canımız da arabaların altına saklanıyor. Kediler gibi besleniyor ve havladığını da hiç duymadık. Kedilerle çok güzel oyunlar oynuyor ve tamamen kediler gibi sosyalleşmiş bir cana büründü" dedi.

5.jpg

'KEDİ BESLEDİĞİ İÇİN 'ÖLECEK' DEMİŞLERDİ AMA ÇOK GÜZEL BÜYÜDÜ'

Ali Laçinbala, köpeğin ve kedilerin paraziter uygulamalarının da düzenli olarak yapıldığını belirterek, "Normalde düşman denilen bu canlar, insanoğluna bir kap mama, nefes alacak oksijen ve barınma ihtiyacı sağlandıktan sonra huzurla yaşamayı ispat eden canlardan bahsediyoruz. Kedinin besleyip büyüttüğü 'Titrek Tarzan', bir kediyle beraber besleniyor. Bebekliğinde el kadardı.

2-001.jpg

Kedi beslediği için öleceği, kedinin sütünün yetmeyeceği gibi yorumlar yapılmıştı. Ama maşallah çok güzel büyüdü. Şu anda bahçemizdeki 15 kedimizle çok ciddi arkadaşlığı var. Bombaların yağdığı Orta Doğu coğrafyasında bir karış toprak için insanları öldüren zihniyetin, bu canlara bakarak bir şeyler öğrenmesini umut ederek Hayvan Hakları Hafta'mızı kutluyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN