Avcılar E-5'teki olayda yaralılardan biri öldü

Avcılar E-5'te yabancı uyruklu bir şahsın çalıntı ciple 14 araca çarpması sonucu meydana gelen kaza ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişi hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının tedavileri sürüyor.

İstanbul Avcılar E-5 kara yolu yan yolda saat 15.15 sıralarında Fas uyruklu olan ve üzerinden Amerikan pasaportu çıkan Nassim D. (36) isimli şahıs, bayiden çaldığı ciple ters yöne girerek 14 araca çarpıp ortalığı adeta savaş alanına çevirdi.

4 kişinin yaralanmasına neden olan Nassim D. Yenibosna E-5 kara yolunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda ağır yaralanan Yıldıray Erol, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer yaralılar H.K.A., A.S. ve Y.A.'nın ise hastanedeki tedavileri sürüyor.

10170719.jpg
Hayatını kaybeden Yıldıray Erol

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı ise Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Yabancı uyruklu sürücü Nassim D., dün Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki bayiden çaldığı araçla, yan yolda ters yöne girerek, karşıdan gelen birçok araca çarpmıştı.

Olayda yaralanan H.K.A. isimli kadın ile A.S, Y.E. ve Y.A. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Polis ekipleri, kaçan sürücüyü Bakırköy'de yakalamış, olayda 14 araçta hasar oluşmuştu.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin bayiden çaldığı pikapla D-100 kara yolunda seyreden araçlara çarpmasına ilişkin soruşturma başlatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN