Andrew Garfield, Örümcek Adam'ı tekrar canlandırabilir

Andrew Garfield, Örümcek Adam'ı tekrar canlandırabilir

Örümcek Adam efsanesinin unutulmaz ismi Andrew Garfield, rolüne tekrar dönebileceğini söyledi. Garfield, "Yüzde 100 geri dönerim" dediği beklentilerini sıralayan Garfield, yaklaşık 3 yıl önce çekilen "Eve Dönüş Yok" filminin "şimdiye kadarki en keyifli şey" olduğunu paylaştı.

Örümcek Adam rolü 2014 yılında aniden sona erince "eli kolu bağlı kaldığını" söyleyen Garfield, "Doğru bir şeyse, kültüre katkı sağlayacaksa, harika bir konsept ya da daha önce yapılmamış, benzersiz, tuhaf, heyecan verici ve dişlerinizi geçirebileceğiniz bir şey varsa, kesinlikle, yüzde 100 geri dönerim." dedi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Esquire dergisine konuşan Garfield, Eve Dönüş Yok hakkında, "Tobey'nin de bu işe sıcak baktığını duyduğumda bunun ya dünyanın en harika ya da en kötü şeyi olacağını düşünmüştüm. Çok minnettarım çünkü bu şimdiye kadarki en keyifli şeydi." dedi.

2012 yılında "İnanılmaz Örümcek Adam"da (The Amazing Spider-Man) Peter Parker rolünü ilk kez canlandıran Garfield, üç yıl önce Tom Holland, Tobey Maguire ve Garfield'ın Örümcek Adam versiyonlarını bir araya getiren Eve Dönüş Yok'ta yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN