Mahkemeden Tülin Şahin'e 3 gün hapis cezası

Mahkemeden Tülin Şahin'e 3 gün hapis cezası

Manken Tülin Şahin ve Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile arasında süren velayet davası, Şahin lehine sonuçlanmadı. Mahkeme, Şahin'in kızını babasına göstermemesinden dolayı 3 gün disiplin hapsi cezasına çarptırdı.

Manken Tülin Şahin, kızının velayeti konusunda büyük bir şok yaşadı. Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile süren velayet mücadelesini kaybeden Şahin, mahkeme tarafından 3 gün süreyle disiplin hapsine çarptırıldı.

Noronha'nın şikayeti üzerine başlatılan dava, Şahin'in kızını babasına göstermemesine dayandı. Ünlü modelin velayet hakkını kötüye kullandığını iddia eden Noronha, Şahin'in kızıyla arasına mesafe koyduğunu öne sürdü. İstanbul Aile Mahkemesi, Noronha'nın bu iddialarını kabul ederek Şahin'i cezalandırdı.

Şahin'in avukatı, bu karara itiraz ettiğini belirtti. Ancak mahkemenin kararı, ünlü modelin kızını babasıyla görüştürme zorunluluğunu ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN