Kızıl Goncalar senaristi yine çok konuşulacak bir dizi için harekete geçti! Bu kez şapka devrimini anlatacak

Kızıl Goncalar senaristi yine çok konuşulacak bir dizi için harekete geçti! Bu kez şapka devrimini anlatacak

Son zamanların en çok izlenen dizisinin senaristinden yeni bir dizi geliyor! Ekranlara kilitlenmeye hazır olun! Kızıl Goncalar senaristi yine çok konuşulacak bir dizi için harekete geçti! Adı belli oldu. Bu kez şapka devrimini anlatacak...

İzleyicilerini ekranlara kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin senaristi, yeni bir dizi için kollarını sıvadı. Dizisinin konusunu 8 Mart Kadınlar Günü’nde paylaşan senarist bekleyenlerine müjdeyi verid. Dizinin adı ve sete çıkacağı tarih belli oldu.

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı popüler dizi "Kızıl Goncalar"ın ardından, dizinin senaristi Necati Şahin, NOW TV için yeni bir proje hazırlığında. Gold Film’in başarılı yapımlarından olan "Kızılcık Şerbeti" ve "Kızıl Goncalar"ın yeni sezonlarının çekimleri devam ederken, Şahin’in yeni dizisi "Çiçekler Açar" için geri sayım başladı.

YENİ DİZİ: 'ÇİÇEKLER AÇAR'

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kasım ayında sete çıkması planlanan ve NOW TV’de yayınlanacak olan dizinin adı "Çiçekler Açar" olarak belirlendi. Dizi, "Şapkacı Kadınlar" kod adıyla yürütülen proje olarak bilinirken, yeni ismini İzmir Marşı’nda geçen “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” cümlesinden aldı.

DİZİNİN KONUSU VE DÖNEMİ

İzmir’in işgal yıllarında geçen dizi, Ayşe adlı köylü bir kadının, şapka devrimiyle beraber kendi kaderini tayin etme mücadelesini konu alıyor. Ayşe'nin bu mücadele sürecinde bir stil ikonuna dönüşme hikâyesi izleyicilere aktarılacak.

YÖNETMEN VE OYUNCU SEÇİMLERİ

Dizinin yönetmen koltuğunda, başarılı projelere imza atan Hülya Gezer oturacak. Başrol oyuncusu için görüşmeler sürerken, kasım ayında başlaması planlanan çekimlerin ardından dizi, kısa süre içinde izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN