Kişilik testi: Gizlice mütevazı mısınız yoksa başarılarınızla övünen biri misiniz?

Kişilik testi: Gizlice mütevazı mısınız yoksa başarılarınızla övünen biri misiniz?

İnterneti kasıp kavuran kişilik testine katılın! Bir serçe kadar mütevazı mısınız yoksa bir tavus kuşu kadar görkemli misiniz? Kendinizi keşfetmeye ve gerçek doğanızı ortaya çıkarmaya cesaret edin. Kanatlarınızı açıp uçmaya hazır mısınız?

Doğaları gereği güzel ve çeşitli olan kuşlar, genellikle insan kişiliğinin farklı özelliklerini sembolize eder. Bu kişilik testi için her biri benzersiz bir özellik setini temsil eden üç kuşu dikkatlice seçtik. Seçiminiz, başarılarınız konusunda daha mütevazı mı yoksa övüngen mi olduğunuzu ortaya çıkaracaktır.

Çok fazla düşünmeyin. Sadece içgüdülerinize göre hareket edin. Resme bakın ve sizi en çok çeken kuşu seçin. Hazır mısınız?

perso-abm-0809-rcz9je-1024x512.jpg

EĞER 1 NUMARALI KUŞU SEÇTİYSENİZ

1 numaralı kuşu seçmek mütevazı bir birey olduğunuzu gösterir. Başarılarınızla övünmektense işinizin kendi adına konuşmasını tercih edersiniz. Alçakgönüllü ve gerçekçisiniz ve eylemlerin sözlerden daha yüksek sesle konuştuğuna inanıyorsunuz. Bu bazen başkalarının sizin başarılarınızı görmezden gelmesine neden olsa da, gerçek başarının onay gerektirmediğini unutmayın.

EĞER 2 NUMARALI KUŞU SEÇTİYSENİZ

2 numaralı kuş, başarılarından gurur duyan ve bunu göstermekten korkmayan biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Kendinize güvenen ve iddialısınız ve büyük ya da küçük olsun zaferlerinizi kutlamaya inanıyorsunuz. Bazıları bunu övünme olarak görebilir ama aslında bu sadece kendinize olan güveninizin ve olumlu öz saygınızın bir yansımasıdır.

EĞER 3 NUMARALI KUŞU SEÇTİYSENİZ

3 numaralı kuşu seçmek, alçakgönüllülük ve gurur arasında bir denge olduğunu gösterir. Aşırı övünmüyorsunuz, ancak aşırı derecede de alçakgönüllü değilsiniz. Başarılarınızı, sizi tanımlamalarına izin vermeden kabul edersiniz. Özgüveniniz sessiz ve istikrarlıdır ve bunu sergilemenize gerek kalmadan değerinizi bilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN