İnancınızı korumaya çalışın! Koç, boğa, yengeç, başak, akrep, yay ve oğlaklar... İşte 15 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

İnancınızı korumaya çalışın! Koç, boğa, yengeç, başak, akrep, yay ve oğlaklar... İşte 15 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Önemli bir girişiminizle ilgili her şeyin ters gittiği gibi rahatsızlık verici bir hisse kapılabilirsiniz. Endişeli olabilirsiniz çünkü kulağınıza gelen söylentiler işlerin yolunda gitmeyeceği yönünde. Ancak hayatınızda olup bitenler üzerinde güçlü bir etkiye sahip görünmeyen başka güçler de iş başında. Bazen işler hiç de göründüğü gibi değildir.

15 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal çevrenizde konuşmakta zorlandığınız biri var. Bu kişiyle ne zaman sohbet etseniz hayal kırıklığına uğradınız ve pek bir şey başaramadınız. Bu nedenle, bu kişiyle her karşılaştığınızda aynı olumsuz şeylerin olacağını düşünüyorsunuz. Peki ya bu kişiyle bir sonraki konuşmanızda olumlu şeyler olacağını bekliyor olsaydınız? Farklı bir beklenti her şeyi değiştirebilir. Denemeye değer.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aileyi ilgilendiren bir konuda, her bir aile üyesi farklı bir görüşte olabilir. Bir türlü anlaşamıyor ve herkesi aynı noktada buluşturmanın bir yolunu bulamıyorsunuz ama pes de etmiyorsunuz. Her birinizin konuya aynı şekilde yaklaşması mümkün olmasa da ilgili herkes için iyi sonuç verecek bir karara varmanız için sizi birbirine yaklaştıracak ortak bir payda bulabilirsiniz. Bugün bunun üzerinde çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir karara varmaya çalışırken sizi önemseyen insanlar tarafından farklı yönlere çekiliyorsunuz. Her iki taraf da mantıklı noktalara değiniyor ve her ikisi de sizin için en iyisini istiyor ve bu yüzden fikriniz sürekli değişiyor. Ancak henüz yapmadığınız şey, dışarıdan müdahale veya dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan kendi başınıza düşünmek için sessiz bir yer bulmak. Ne de olsa bu konuları herkesten daha iyi anlıyorsunuz. Biraz rahatlayın ve düşünün. Doğru yanıta sahip olan tek kişi sizsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün birinin sıradışı veya şaşırtıcı yorumunu görmezden gelmeyin. Bu yorumun çok tuhaf olduğunu, sadece o kişinin kuruntuları ya da garip hayal gücü olduğunu düşünebilir ve onu görmezden gelebilirsiniz ama aslında bu sizin için önemli bir uyarı olabilir. Bu kişi söylediklerinin size yönelik olduğunun farkında olsa da olmasa da, dikkatli olmanız ve bu yorumu değerlendirmeye hazır olmanız gerekecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün mutluluğu aramanız için teşvik ediliyorsunuz. Evet, elbette her gün yapmanız gereken şey bu, ancak şu anda heyecanınızı kaybettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bir rutine takılmış ve gelişmek yerine sadece hayatta kalmaya çalışıyor olabilirsiniz. Koşullarınız ne olursa olsun, bugün ve her gün mutlu olmak için sayısız neden bulabilirsiniz. Güne en sevdiğiniz kafede en sevdiğiniz kahveyle başlayıp ardından bahçenizde çalışarak ya da işe giderek, sizi güldüren insanlarla buluşarak devam edebilirsiniz. Bilinçli bir şekilde mutluluğu aramanın tek bir sonucu olacaktır: Mutluluğu bulmak!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir süredir belirli bir hedef üzerinde çalışıyorsunuz ve öğrendiklerinize dayanarak bir plan oluşturuyorsunuz. Şimdi, stratejinize başlamaya hazır olabilirsiniz ve muhtemelen bu konuda çok heveslisiniz. Ancak, bugün veya yakında her şeyi değiştirecek gibi görünen yeni bir bilgiyle karşılaşabilirsiniz. Başa dönmeniz ve planlamaya yeniden başlamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Oysa yeni öğrendiğiniz şeyler, zaten bildiklerinizi fazla bir değişiklik gerektirmeden geliştirebilir. Onları sadece biraz düzene sokmak yeterli olacaktır. Projeniz için hissettiğiniz tutkuya bağlı kalın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Önemli bir girişiminizle ilgili her şeyin ters gittiği gibi rahatsızlık verici bir hisse kapılabilirsiniz. Endişeli olabilirsiniz çünkü kulağınıza gelen söylentiler işlerin yolunda gitmeyeceği yönünde. Ancak hayatınızda olup bitenler üzerinde güçlü bir etkiye sahip görünmeyen başka güçler de iş başında. Bazen işler hiç de göründüğü gibi değildir. İnancınızı korumaya çalışın ve iyimser bir tutumla yolunuza devam edin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sık sık konuştuğunuz veya birlikte vakit geçirdiğiniz biri artık sizden uzaklaşıyor gibi görünebilir. Bir zamanlar keyif aldığınız ve belki de güvendiğiniz o iyi iletişim artık tutarlı değil ve hatta tamamen yok olmuş olabilir. Alıngan biri olarak, bu kişinin sizden kasıtlı olarak uzaklaştığını düşünüyor olabilirsiniz. Hissettiklerinizi paylaşmama yönündeki doğal eğiliminiz nedeniyle de size hiçbir yanıt gelmiyor. Eğer ona ulaşır ve endişenizi paylaşırsanız bunun sizinle hiçbir ilgisi olmadığını göreceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kişinin cazip yaşamı hakkında düşündükleriniz sizi biraz meşgul ediyor olabilir. Elbette perde arkasında neler olup bittiğini bilemezsiniz, ancak görünen o ki, bu kişi oldukça iyi durumda ve dünyadaki tüm fırsatları yakalamış gibi görünüyor. Ya da belki de etrafınızdaki herkes sizden daha iyi durumdaymış gibi görünüyor. Algınız ne olursa olsun, bundan kurtulmanız gerekir. Başkalarının sahip olduğu şanslarla dikkatinizi dağıtarak, kendi şansınıza erişiminizi engellemiş olursunuz. Sevdiğiniz ve istediğiniz şeylere daha fazla odaklanırsanız tüm dinamik değişecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yeni bir girişim için denenmiş ve doğru olan yola bağlı kalmak şu anda tercihiniz olabilir. Bu, size en bilindik olanı yapmanın getirdiği öngörülebilirlik nedeniyle sizin için önemli. Yine de, konfor alanınızın biraz ötesine geçmenin büyük bir avantajı olabilir. Yeni ve cesur bir şey denediğinizde, bu deneyim sayesinde bilgi dağarcığınızı genişletmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinize ulaşmanızda size oldukça yardımcı olacak bazı harika bağlantılar da kurabileceksiniz. Bunu bir düşünün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birine bir fikrinizi birden fazla kez açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum yorucu ve sinir bozucu olabilir çünkü siz son derece açık olduğunuzu düşünseniz de karşınızdaki anlamıyor gibi görünebilir. Panik yapmayın. Sabırsız olmayın. Bir açıklama işe yaramazsa, daha yaratıcı bir şekilde açıklayın, basitleştirin veya o kişinin düşünce tarzına göre uyarlayabileceğiniz başka bir yol bulun. Devam ederseniz başaracaksınız ve önemli olan da bu. Pes etmeyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Muhtemelen hayatınızdaki tartışmaya çok hevesli görünen biriyle belli bir konu hakkında konuşmak istemiyorsunuz. Aranıza biraz mesafe koyarak ya da konuyu değiştirerek bundan kaçınabilirsiniz, ancak bu şekilde yalnızca kaçınılmaz olanı ertelemiş olursunuz. Üstelik bu arada siz de bu konuyu düşünmeye ve endişelenmeye devam edersiniz. Bugün bu zor meseleyi ele almalısınız, böylece sonunda kendinizi ondan kurtarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN