Herkes merakla bekliyordu! Sevilen iki dizi o tarihte sete çıkıyor: Artık gün sayabiliriz

Herkes merakla bekliyordu!  Sevilen iki dizi o tarihte sete çıkıyor: Artık gün sayabiliriz

Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti büyük bir heyecanla izleyicileri tarafından bekleniyor. Bu kapsamda sevilen iki dizinin yeni sezon yayın tarihlerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Geçtiğimiz sezonun reyting rekorlarını alt üst eden "Kızılcık Şerbeti" ve "Kızıl Goncalar" dizilerinin yeni sezon set tarihleri nihayet belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, her iki popüler yapımın sete çıkış tarihleri açıklandı ve dizilerin hayranlarını heyecanlandırdı.

yeni-proje-2.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ VE KIZIL GONCALAR SET TARİHLERİ

Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 28 Ağustos’ta sete çıkacak. Kızıl Goncalar ise 30 Ağustos tarihinde set çalışmalarına başlayacak. Bu iki dizinin de yeni sezonlarının ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

yeni-proje-1.jpg

SEZON FİNALİ BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun final bölümleriyle büyük ses getiren ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar, sezon finali bölümleriyle adından söz ettirmişti. Her iki dizinin yeni sezonlarının başlamasıyla ilgili detaylar ve yayın tarihleri hakkında daha fazla bilgi, dizilerin resmi sosyal medya hesaplarından ve medya organlarından takip edilebilir.

Diziseverler, Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'ın yeni sezonlarının başlamasını heyecanla beklerken, set tarihlerinin açıklanması bu heyecanı daha da artırdı. Yeni sezon gelişmeleri ve yayın tarihlerinin detayları için güncel haberleri takip etmeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN