Endişelenmeyi bir kenara bırakın... Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 14 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Endişelenmeyi bir kenara bırakın... Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 14 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kısa bir süre önce başladığınız bir projede hızla ilerliyor olabilirsiniz. Ancak şimdi yavaşlıyor gibi görünüyor ve bu da sizi biraz endişelendiriyor olabilir. Kafanızda, işler yeniden daha hızlı ilerlemezse yetişemeyecek bir takvim olabilir. Zaman çizelgeniz hakkında çok fazla endişelenmeyin.

14 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birinin size doğruyu söylemek yerine duymak istediğinizi söylediğini düşünebilirsiniz. İstediği bir şeyi elde etmek ya da bir şeye dahil olmak için sizi ikna etmek istiyor olabilir. Gerçekten istediğiniz tek şey, gerçeği tam olarak öğrenmektir. Bunu başka bir kaynaktan, belki de daha tarafsız bir kişiden almanız gerekebilir. Şu anda önemli bir bilginin peşindesiniz ve bu nedenle kaynağınızın güvenilir olması gerekiyor. Bulmak zor olabilir ama aramaya devam edin. Sorunuzu ortaya koyarsanız gerçek sizi bulacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün dikkatinizi dağıtan pek çok şey, can sıkıcı olaylar ve yardım talepleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu durum kendi önemli sorumluluklarınıza konsantre olmanızı imkansız kılmasa bile zorlaştırabilir. Başkalarının ihtiyaçlarına odaklanmak yerine tüm bunları görmezden gelmenin bir yolunu bulmalısınız. Bunu kendinize borçlusunuz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir şeyi tamamlamak ve sizi heyecanlandıran yeni bir şeye başlamak üzeresiniz. Bu yeni başlangıcı kimsenin engellemesine izin vermeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda birileri tarafından yargılanıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz ve başlangıçta kendinize güvendiğiniz halde, bu durum sizi olumsuz etkilemeye başlamış olabilir. Bu duygu size üstü kapalı yorumlar veya birinin davranış biçimi sebebiyle geliyor olabilir. Tüm bunları unutmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve devam edin. Başkalarının görüşleri şu anda sizin için önemli olmamalı. Kendi yüksek standartlarınız var ve bunlara bağlı kalmak mükemmel sonuçlar getirecektir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendi değerleriniz ve felsefeniz bugün ya da yakında birlikte zaman geçirmek zorunda kalacağınız kişilerle uyuşmuyor. Bu grup ya da bireyin etrafında olmak sizin seçiminiz değil, bir zorunluluktur. Bu kişilere karşı hissettikleriniz ve başkalarının sizi onlarla ilişkilendirmesini istememeniz nedeniyle, kendi inanç ve görüşlerinizi beyan etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Böylece başkaları onlarla aynı fikirde olmadığınızı bilecektir. Bunu yapmak zorunda değilsiniz. Siz kendinize karşı dürüstsünüz. Rahatlayın ve sadece siz olun. Doğruluğunuz her türlü karışıklığın içinden kendini gösterecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün büyük bir girişimde bulunma şansınız olabilir. Bu sizin için heyecan verici olabilir çünkü daha hızlı ilerleme düşüncesi, meyvelerini daha da erken toplayacağınız anlamına geliyor. Ancak, çok hızlı ilerlemenin hayal kırıklığıyla sonuçlanabilecek riskleri de olabilir. İddialı ve hırslı olmak sizin doğanızda var, bu yüzden bu fikri seviyorsunuz, ancak şu anda daha pratik olmalısınız. Mevcut temponuzu korursanız risk almadan hedefinize ulaşırsınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün birisi sizi sorguya çekiyor gibi görünüyorsa savunmaya geçmemeye çalışın. Kendi halinde bir insan olarak sorular hoşunuza gitmeyebilir. Her şeye rağmen, bu sadece birinin sizi daha iyi tanımak için kullandığı bir yol olabilir. Karşınızdaki kişiyi tamamen reddetmek yerine, sohbeti sizin için daha kolay ve sorgulayıcı olmaktan çok "sohbet havasında" geçecek şekilde yönlendirmeye çalışın. Eğer bu duruma uyum sağlayabilirseniz tanımak isteyeceğiniz ilginç bir insan keşfedebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Biriyle aranızda sorun çıkmaması için o kadar çok çabalıyor olabilirsiniz ki, sorunun tam ortasına farkında olmadan düşebilirsiniz. Belirli bir konu etrafında dönüp durmaya devam ederseniz veya yanlış bir izlenim bırakabileceği için belirli konuşmalardan kaçınırsanız başınıza bu gelebilir. Sorundan kaçınmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünebilir. Bunun yerine, birini rahatsız ettiğini düşündüğünüz her ne ise onunla ilgili bir konuşma yapmaya açık olun. Bunu ilgili bir tutum, açık bir zihin ve arkadaşça bir tavırla yaparsanız hiç sorun yaşamazsınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Zaman zaman utangaç ve çekingen olabilirsiniz, ancak aynı zamanda çok sosyal ve ilgi çekici de olabilirsiniz. Her şey ruh halinize bağlıdır. Farkında olmadığınız şey, ruh haliniz ve belirli durumlara nasıl tepki vereceğiniz üzerinde çok fazla kontrole sahip olduğunuzdur. Bazen kendinizi ruh halinizin esiri gibi hissedebilirsiniz, tıpkı bugün hissettiğiniz gibi, ancak ruh halinizi karşınıza çıkan bir fırsata uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. Bugün kendinizi dışa dönük hissetmeseniz bile, bunu tersine çevirebilirsiniz. Hedefinizin, yaklaşan bir görüşmeden istediğinizi elde etmek için ışıltınızı ortaya çıkarma konusunda sizi motive etmesine izin verin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kısa bir süre önce başladığınız bir projede hızla ilerliyor olabilirsiniz. Ancak şimdi yavaşlıyor gibi görünüyor ve bu da sizi biraz endişelendiriyor olabilir. Kafanızda, işler yeniden daha hızlı ilerlemezse yetişemeyecek bir takvim olabilir. Zaman çizelgeniz hakkında çok fazla endişelenmeyin. Daha çok yavaşlamanın nedenleri ve işleri daha iyi hale getirmenin yollarını aramanız gerekip gerekmediği konusunda endişelenin. Bu, tam da bunu yapmak için mükemmel bir fırsat olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birinin sorularına belirsiz bir şekilde cevap vermeyi düşünüyor olabilirsiniz çünkü o kişiyle aynı fikirde olmadığınızı biliyorsunuz. Şu anda en son isteyeceğiniz şey bir çatışmadır ve dürüst bir yanıtın bu tür bir tepki getireceğinden emin olabilirsiniz. Böyle hissetmeye hakkınız var, ancak sözlerinizi sakınmak zorunda değilsiniz. Neden doğrudan ortaya çıkıp ne düşündüğünüzü söylemiyor ve sonra çekip gitmiyorsunuz ya da tartışmak istemediğiniz için cevap vermek istemediğinizi doğrudan belirtmiyorsunuz?

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Doğum gününüz yaklaştığında biri size hediye olarak ne istediğinizi sorsa ve cevap vermeniz için ısrar etse, ucuz bir şey söyleyebilirsiniz. Kimsenin sizin için kendi sınırlarını aşmasını istemezsiniz. Bu şekilde çok alçakgönüllü ve mütevazı olabilirsiniz. Ancak bu yaklaşım, hayattaki hedefleriniz söz konusu olduğunda geçerli olmamalıdır. Sizin için önemli bir irtibat kurma gücüne sahip biri, hayattan ne istediğiniz hakkında bir konuşma başlatabilir. Dürüst olun. Gerçek isteklerinizi yansıtmaktan kaçınmayın. Hırslı olmakta yanlış bir şey yok.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birinin ne söylediğinden çok ne söylemediğine dikkat etmeniz gerekir. Kibarca sohbet ediyor ve ne düşündüğünü anlamak için aldığınız yanıtları tartıyor olabilirsiniz. Daha fazla şey bilmek istiyorsunuz. O kişinin nasıl hissettiğini bilmek isteyebilirsiniz - özellikle de sizinle ve bir süre önce gerçekleşen bir karşılaşmayla ilgili olarak - ama bunu doğrudan soramazsınız. O kişinin beden dilini izler ve nelerden bahsetmediğine dikkat ederseniz gerçekte nasıl hissettiğini anlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN