Einstein kalkıp gelse zor bulur! 4 saniyede farklı sayıyı bulan süper zeki çıkıyor

Einstein kalkıp gelse zor bulur! 4 saniyede farklı sayıyı bulan süper zeki çıkıyor

Zeka testleri son zamanların en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Hafızanızın en uç noktalarına dokunabileceğiniz bu testler ünlü psikologlar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Sayfa boyunca yer alan 12 sayılarının arasına gizlenmiş farklı sayıyı 4 saniyede fark edenler süper zeki çıkıyor.

Optik illüzyon testleri ile birlikte hafızanızı geliştirebilir beyninizi kademe kademe ilerletebilirsiniz. Yalnızca üstün zekaya sahip kişiler farklı sayı 4 saniye içerisinde fark ediyor. Resimde yer alan 12 sayılarının içerisine gizlenmiş 21 sayısını bulmak için zihninizin en uç noktalarını çalıştırmanız gerekiyor.

4 SANİYENİZİ AYARLAYIN

Resim içerisinde gizlenmiş olan 21 sayısını görmek için keskin bir göze sahip olmak gerekiyor. Resimde gizlenmiş 21 sayısını görmek için önce sürenizi ayarlayın ardından aşağıda yer alan görsele odaklanın.

yeni-proje.jpg

1…

2…

3…

4…

Sürenin Sonuna Geldik

CEVAP

12-sayi-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN