Ayrıntıları yakalayabiliyor musunuz? Hiç kaçırmam diyen bile bu bulmacada zorlanıyor! Kadının kocası kim?

Ayrıntıları yakalayabiliyor musunuz? Hiç kaçırmam diyen bile bu bulmacada zorlanıyor! Kadının kocası kim?

Ayrıntıları hiç kaçırmam diyen bile bu bulmacada zorlanıyor. Bulmacada kadının kocasını bulmanız gerek ama cevap tamamen ayrıntılarda. Cevabı öğrendikten sonra hiçbir ayrıntı gözünücden kaçmayacak.

Devamlı resimli bulmaca çözenlerdenseniz bu bulmacada biraz zorlanabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirerek beyin egzersizi yapmanın en güzel yolu zeka oyunlarıdır.

Bu bulmaca, sadece eğlenmekle kalmayıp aynı zamanda zekanızı da zorlamanıza yardımcı olacak türden.

Resimde, bir kadının sol ve sağ tarafında duran iki erkek bulunuyor. Ancak, işin aslı sandığınız kadar basit değil! Göreviniz ise bu kadının kocasının hangisi olduğunu bulmak.

KADININ KOCASI KİM?

Cevabı bulmak için bütün detayları iyice incelemeniz gerek. Birkaç detay var, bir detayla doğrusunu buldum diye heyecanlanmadan önce resmi biraz daha inceleyin.

Cevabı öğrenince çok şaşıracaksınız.

İŞTE CEVAP!

Detaylara dikkatlice bakıldığında, kadının telefonuna odaklanmanız gerektiğini fark edeceksiniz. İşte tam da burada bulmacanın cevabı saklı!

Eğer ipucunu bulmakta zorlanıyorsanız, cevap aslında oldukça basit: Kadının telefonunun arka planında, kocasına ait bir fotoğraf bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN