Yerebatan Sarnıcı'nda temizlik çalışması: Üç gün ziyarete kapalı

Yerebatan Sarnıcı'nda temizlik çalışması: Üç gün ziyarete kapalı

Yerebatan Sarnıcı, 28 Temmuz'da su seviyesi düşürülecek ve 29-31 Temmuz tarihleri arasında bakım ve temizlik nedeniyle kapalı olacak; sarnıç 1 Ağustos'ta yeniden açılacak.

İstanbul’un önemli tarihi ve turistik mekânlarından biri olan Yerebatan Sarnıcı, İBB Kültür AŞ tarafından gerçekleştirilecek bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapalı olacak.

Su seviyesinin düşürüleceği sarnıç, 29-31 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçilere kapalı olacak. Ziyaretçilerin bu tarihlere dikkat etmeleri önemle duyurulur.

Sarnıç, 1 Ağustos itibarıyla tekrar ziyarete açılacak. İBB Kültür AŞ yetkilileri, bu çalışmaların sarnıcın tarihi dokusunun korunması ve ziyaretçilere daha iyi hizmet sunulması amacıyla yapıldığını belirtti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN