TOKİ’den Eylül fırsatı! Vatandaş istedi TOKİ yaptı! Konut ve iş yeri alana yüzde 25 indirim! İşte detaylar…

TOKİ’den Eylül fırsatı! Vatandaş istedi TOKİ yaptı! Konut ve iş yeri alana yüzde 25 indirim! İşte detaylar…

TOKİ Eylül ayında büyük fırsatlarla geldi. Son dakika duyurusuyla indirim kampanyasını duyuran TOKİ vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine %25 indirim fırsatı sunulacağını duyurdu. Konut ve iş yeri alanlar bu kampanyayı kaçırmak istemeyecek. Kampanya başlangıç ve bitiş tarihi açıklandı. İşte TOKİ konut kampanya detayları…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşlardan gelen yoğun talepleri geri çevirmedi. Türkiye'nin dört bir yanında sağlanan konut ve iş yeri satışları için farklı kampanyalar düzenleyen TOKİ, bu kez %25 indirim kampanyasında duyurdu. Borcunun peşin ödeyip tapusunu alan %25 oranında indirimden yararlanacak.

İndirim kampanyasından borç bakiyesini kapatmayacak vatandaşların yararlanabileceği de belirtilirken borcun tamamını kapatamayacak kişilerin borç bakiyesinin %25'inden az olmaması şartıyla peşin ödemelerde %25 indirim kampanyasından kısmi olarak yararlanabileceği aktarıldı. İşte TOKİ konut kampanya detayları…

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar konut ve iş yeri alımları doğrultusunda 23 Eylül-18 Ekim 2024 tarihleri arasında bankaya başvuruda bulunarak kampanyaya katılabilecek. Bu tarihten sonraki süreç için borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.

toki-arsa.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

İndirim uygulaması doğrultusunda konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla Öncelikle borç kapatmanın yapılacağı aya ait taksit ödemelerinin yapılmış olması zorunludur. Bu doğrultuda geriye dönük taksit ve emlak vergisi borçlarının da olmaması gerekiyor.

toki-kredi-kosullari.jpg

Kampanyanın geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olmalıdır. Bu doğrultuda dağ vatandaşlar konut ve iş yeri alımlarından yararlanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha fazla kalan konut ve iş yerleri alıcıları indirim kampanyasından yararlanamaz. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası: 23 Eylül'de Başlıyor - Besni Ekspres Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN