Yaşlanmayı durduruyor, yurt dışına kasalarla gönderiliyor! Temmuz dedim mi zil çalıyor Aralığa kadar paydos yok

Yaşlanmayı durduruyor, yurt dışına kasalarla gönderiliyor! Temmuz dedim mi zil çalıyor Aralığa kadar paydos yok

Türkiye'nin tarım cennetinde yetiştiriliyor dalından kesildiği gibi kasalanıp yurt dışına gönderiliyor. Yaşlanmayı durdurduğunu duyan kasa kasa alıyor içinde çekirdek bulunmuyor, çocuklar da rahatlıkla yiyor. Hasadı Temmuz'da başladı sıcak altında çalışılıyor.

Manisa denildiğinde akla çeşit çeşit üzüm geliyor. Ancak içlerinde öyle bir tanesi var ki ne çekirdeği bulunuyor ne de şifası bitiyor. Superior seedless ve Trakya cinsi üzümler de hasat hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaşlanmayı geciktirdiği söyleniyor üreten çiftçi yurt dışından gelen taleplere yetişemiyor. İşte tüm detaylar…

ARALIK AYINDA SONA ERİYOR

Sarıgöl ilçesinde adını dünyaya duyuran Sultani üzüm yetiştiriciliği yapılıyor. Çiftçiler Üzümleri yurt dışına göndermek için özenli bir şekilde çalışıyor kilogram fiyatı 35 ila 40 TL'den satılıyor. Üzüm eksperi İbrahim Camkıran, gün aşırı kesim yapıldığını belirterek ürünleri Sakarya'ya gönderdiğine değindi. Bu üzümün yalnızca yaş olarak tüketilebildiğini ifade eden Camkıran, lezzetli olduğunu belirterek tat oranını son derece yüksek olduğuna değindi.

Superior seedless' üzüm ihcaatında ilk gün 54 TIR çıkış yaptı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Temmuz ayında başlayan hasat süreci devam ederken 120.000 dekarlık alanda bulunan Sultaniye Bağından toplanan üzümlerin Aralık ayı sonuna kadar hasadı yapıldı belirtildi. Antioksidan açısından son derece zengin bir İçeriğe sahip olan üzüm resveratrol içeriği ile de son derece etkili bir besin kaynağıdır. Vücudu serbest radikallere karşı koruyarak hücre hasarının önüne geçen ve yaşlanmayı geciktiren bir içeriğe sahip olan Sultaniye üzümü yurt dışından da talep görüyor.

Manisa'da üzüm hasadı başladı

Cildin daha genç kalmasını ve sağlıklı bir şekilde görünmesini sağlayan doğal asitler ve antioksidanları içerisinde biriktiren üzüm çekirdekleri ile de cilt bakımının önemli aşamalarından biri olarak görülüyor. Kan basıncını düşürme konusunda etkili olan ve kalp krizi riskini azaltan üzüm bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlar. Tokluk hissi yaratarak kilo kontrolüne destek sağlayan üzüm lif bakımından da zengindir. Düşük kalorili olmasının yanı sıra sindirim sistemi düzenleyerek bağırsak sağlığına da destek olmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN