Türkiye’nin sır dolu köyü! Kimse bu köye adım atmak istemiyor! Hayalet Köy gizemiyle korku salıyor

Türkiye’nin sır dolu köyü! Kimse bu köye adım atmak istemiyor! Hayalet Köy gizemiyle korku salıyor

Türkiye'nin gizemli köyü tüyler ürperten hikayesiyle herkese korku salıyor. Bir zamanlar insanlarla dolup taşan o köy şimdilerde hayalet Köy olarak gizemini koruyor. Yıllar önce köyde yaşayanlar tek tek köyü terk ediyor bu durum birçok kişiyi meraklandırıyor.

Balıkesir'in Havran ilçesinde bulunan hayalet köy hikayesiyle dikkat çekiyor. Yıllar içerisinde bir bir köyü terk eden vatandaşlar gizemli bir hikayeyi de arkasında bırakıyor. Zaman geçtikçe bir insan kaybeden bu köy şimdilerde in cin top oynar hale döndü.

BALIKESİR'İN HAYALET KÖYÜ

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Kocadağ Hacımahmutlar Mahallesi, son zamanlarda yaşanan göçler nedeniyle hayalet köy unvanını aldı. Issız bir yere dönüşen köy birçok kişi tarafından bilinen ve korku filmlerine konu olan mekan haline dönüştü.

Balıkesir-Kocadağ Doğal Yaşam Merkezi

Köyün sessiz sokaklarında dolaşırken geçmişin izlerine rastlamak da mümkün oluyor. Daha önce burada yaşayanların gizemi merak uyandırırken yıllar önce terk edilmeye başlayan köyün nerede olduğu da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor.

BALIKESİR'İN KORKU DOLU KÖYÜ

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Kocadağ Hacımahmutlar Mahallesi'nde yıllar içerisinde yaşanan göçler köyü de adeta bir hayalete döndürdü. 1980'li yıllarda 45 ailenin yaşamını sürdürdüğü mahallede şimdilerde yalnızca İsmail Karacaoğlan ve Ayşe Karacaoğlan çifti yaşamını sürdürüyor.

TERK EDİLMİŞ DENİZ MANZARALI HACI MAHMUTLAR KÖYÜ

Havran merkeze 10 kilometre uzaklıkta yer alan köy sessizliği ve ıssızlığıyla dikkat çekiyor. Zaman içerisinde mahallenin terk edilişi ile birlikte köy okulu kapanırken birçok evde bakımsızlıktan tek tek yıkılmaya başladı. Sadece iki kişinin yaşadığı bu köyde geçmişin izleri görülürken birçok farklı hikayede içerisine gizleniyor. Köy şimdilerde korku filmlerine konu olurken birçok kişi köyü ziyaret ederek korkunun kaynağına inmek istiyor. Deniz manzaralı mükemmel köyün neden terk edildiği ise gizemini koruyor.

Havran'da Kocadağ Hacımahmutlar, göç yüzünden hayalet köy haline geldi - YouTube

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN