Tatilciler koşun! Hem ucuz hem de keyifli bir tatil yapın! Tatil rotanızı yeniden oluşturacak Ege’nin cennetleri…

Tatilciler koşun! Hem ucuz hem de keyifli bir tatil yapın! Tatil rotanızı yeniden oluşturacak Ege’nin cennetleri…

Tatil denildiğinde herkesin aklına ilk gelen bölge olan Ege Bölgesi uçsuz bucaksız denizi ve muhteşem manzaralarıyla herkesi büyülüyor. Tatil planlarınızı yeniden oluşturacak muhteşem bir öneri ile geldik. Uygun fiyata çok daha eğlenceli bir tatil yapmak isteyenler buraları tercih ediyor. Konaklamaya vereceğiniz parayı eğlenceye harcayacaksınız. İşte tatil rotası oluşturacak Ege'nin gizli cennetleri…

Türkiye'nin cennet bölgesi olarak bilinen Ege Bölgesi deniz ve doğa tutkunları için muhteşem bir rota oluyor. Tatil planında kamp yapmayı düşünmeyenler de bu saatten sonra kamp yapmak isteyecek. İşte tatil rotası oluşturacak Ege'nin gizli cennetleri…

EGE'DE KAMP YAPILACAK ALANLAR

Kaz Dağları Kamp Alanları - Kamp Yerleri

1. Kaz Dağları Milli Parkı

Edremit Körfezi'ne bakan Kaz Dağları Milli Parkı muhteşem manzara eşsiz şelaleleri ve zengin bitki örtüsü ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Tatil için Ege'yi tercih edenler bu rotalara bakmadan geçemeyecek. Bütçe dostu bir tatil fırsatı sunuyor harcayacağınız para cebinizde kalıyor.

Akyaka Kamp Alanları – Kamp Macerası | En İyi Kamp Alanları, Bungalov Kiralama, Karavan Kampı ve Çadır Tatili"Kamp Macerası | En İyi Kamp Alanları, Bungalov Kiralama, Karavan Kampı ve Çadır Tatili

2. Akyaka Orman Kampı

Muğla denildiğinde son yılların en gözde mekanı olan Akyaka Ula ilçesine bağlı muhteşem bir tatil rotasıdır. Kamp severler tarafından sıklıkla tercih edilen Akyaka orman kampı, Gökova Körfezi'nin muhteşem manzarası eşliğinde inanılmaz bir kamp fırsatı sunuyor. Çadır ve karavanla konaklayabileceğiniz alanların yanı sıra kiteboard sörf gibi su sporları ile de ilgilenebilirsiniz.

Bozcaada Kamp Alanları | Bozcaada'da Kamp Yapılacak En İyi 9 Yer! - Fixbilet Blog

3. Bozcaada

Çanakkale'nin vazgeçilmez Rotası Bozcaada Ege Denizi'nin ortasında bulunan muhteşem bir adadır. Kamp yapmak isteyenler tarafından tercih edilen Bozcaada tarihi dokusu, üzüm bağları ve tertemiz plajları ile de biliniyor. Kamp yapmak isteyenler için Ada genelinde birçok Camping alanı bulunurken son yılların tercihi Ayazma Plajı çevresi oluyor. Denize girebilirken aynı zamanda kamp yapmak için de ideal bir yer olarak görülüyor.

Aktur Datça Camping - Yorumlar ve Şikayetler | nerdenerede.com

4. Datça Aktur Camping

Tatil için illa Muğla diyenler mutlaka Datça'ya uğramalı. Doğal güzellikler ve sakinliğin yanı sıra denize sıfır konumuyla da tüm dikkatler Datça'da toplanıyor. Datça Yarımadası birçok güzel koy ve Plajı keşfetmek için ideal bir yer olarak görülmektedir. Palamutbükü, Ovabükü ve Hayıtbükü Koylarında temiz deniz ve sakin bir atmosfer fırsatı yakalayabilirsiniz.

İzmir Kamp Alanları - Tourbulance

5. Fethiye Kabak Koyu

Tatilciler için en ünlü rotalardan biri olan Fethiye, Kabak Koyu ile muhteşem bir kamp deneyimi yaşatıyor. Likya Yolu üzerinde yer alan ve muhteşem bir Doğa manzarasına sahip olan Kabak Koyu, çadır veya bungalovlarda konaklama fırsatı sunuyor. Denizde yüzebilir, çevresinde yürüyüş yapabilir huzurlu atmosferin tadını çıkarabilirsiniz.

Assos Kamp Alanları - Kamp Yerleri

6. Assos

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Asos tarihi ve doğal güzellikleri ile biliniyor. Antik Limanı Athena Tapınağı ve taş evleri ile dikkat çeken Asos güzel kamp alanları ile da merak uyandırıyor. Assos çevresinde bulunan kamp alanlarında denize sıfır tatil yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN