Tarihi yayın tüm zamanların reyting rekorunu kırdı

Tarihi yayın tüm zamanların reyting rekorunu kırdı

Habertürk TV, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya geldiği programla Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiğinden beri en yüksek izlenme oranına ulaştı.

Habertürk TV, dün gece Fenerbahçe'nin iki başkan adayı Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayında karşı karşıya geldiği programla izlenme rekoru kırdı. %78'lik izlenme oranı ile Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiğinden beri en yüksek izlenme oranına ulaşıldı.

AZİZ YILDIRIM VE ALİ KOÇ KARŞI KARŞIYA

Fenerbahçe Kongresi'nin ilk gününde, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasındaki gerilim, gece geç saatlerde Habertürk ekranlarına taşındı. İki başkan adayının tartışması, Fenerbahçe camiası ve futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

CANLI YAYINDA GERİLİM VE BARIŞ MESAJLARI

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasındaki tartışma, Habertürk ekranlarında moderatör Ahmet Selim Kul yönetiminde gerçekleşti. Programda, Yıldırım'ın Koç'a yönelik eleştirileri ve Koç'un Yıldırım'a cevapları, zaman zaman hararetli anlara sahne oldu. Yıldırım’ın “Başkan gel bir öpüşelim” teklifiyle başlayan program, tartışmaların ardından iki başkanın tokalaşarak ve öpüşerek ayrılmasıyla sona erdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI

Habertürk'ün YouTube hesabından da canlı olarak yayımlanan program, 420 bin kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran yayın, Fenerbahçe camiasının ve futbolseverlerin dikkatini çekti. Programda konuşulan konular ve iki başkan adayının birbirine yönelik açıklamaları, sosyal medyada da günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

YENİ BİR SAYFA MI?

Programın sonunda Ali Koç ve Aziz Yıldırım, seçimden sonra beraber yemek yeme sözü vererek, yeni bir sayfa açma temennisinde bulundu. İki başkan adayı, Fenerbahçe’nin geleceği için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Habertürk TV’nin tarihi yayını, izlenme oranları ve sosyal medyadaki yankılarıyla uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN