Ankara'da doğalgaz patlaması: Bir kişi hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada bir kişi hayatını kaybetti.

Korku dolu anlar Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi'nde yaşandı. Bürümcük Sokak'ta 5 katlı apartmanın giriş katındaki evde önce patlama meydana geldi ardından yangın çıktı.

2132132.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

9801003.jpg

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Evde inceleme yapan ekipler, Kemal Altuğ'un (37) hayatını kaybettiğini belirledi.

9801002.jpg

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

9801004.jpg

''ÇOK KUVVETLİ BİR PATLAMAYDI'

Mahalle sakinlerinden Tuncay Aydın yaşananları, "Dükkandaydım çok kuvvetli bir patlama oldu. Ben 'herhalde bir yere bomba attılar' dedim. Camın çerçevesini kaldırıp atmış.

9801005.jpg

Meğer çocuk doğalgazı açık bırakmış. Ardından dumanlar yükselmeye başladı. Sonra çocuk zaten çıkamamış oradan. Önceden doğalgaz kokusunu herkes almış. ODTÜ mezunu bir çocuk bildiğim kadarıyla." diye anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN