Saadet Partisi'nden Olimpiyat açılışına tepki: LGBT bir sosyal terörizm halini almıştır

Saadet Partisi'nden Olimpiyat açılışına tepki: LGBT bir sosyal terörizm halini almıştır

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Paris'te başlayan Olimpiyatların açılış törenine yönelik eleştirilerini sosyal medya platformu X üzerinden dile getirdi. Yazıcı, LGBT hareketinin "sosyal terörizm" olarak tanımlanması gerektiğini vurguladı ve Siyonizm'in planlarına karşı duracaklarını ifade etti.

Yazıcı, Olimpiyat açılış töreninde karşılaşılan sahnelerin LGBT'nin küresel bir sorun haline geldiğini gösterdiğini belirterek, "Bu sapkın anlayış, yerelde ve uluslararası düzeyde artık bir sosyal terörizm halini almıştır" dedi. Aile yapısını hedef alan ve nesilleri bozan bir projeyle karşı karşıya olduklarını söyleyen Yazıcı, bu durumu bir "kıyamet senaryosu" olarak nitelendirdi.

Yazıcı, LGBT hareketini "ifade özgürlüğü" kisvesi altında masumlaştırmaya çalışanlara da sert eleştirilerde bulundu. "Dün ifade özgürlüğü süsü altında masumlaştırılmaya çalışılan bu sapıklık; şimdi ekran başında, sosyal medyada ve sosyal hayatta büyük bir dayatma ile sinsi bir virüs gibi bünyemize etki ediyor" ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Yazıcı, açıklamalarında ayrıca Siyonizm'in Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında nesiller üzerinde hâkimiyet kurma çabasına dikkat çekti ve bu planın bir parçası olan LGBT hareketine asla izin vermeyeceklerini belirtti. "Siyonizm’in uygulamaya koyduğu bu şeytani plana asla müsaade etmeyeceğiz" diyen Yazıcı, çocukları bu "sapkın anlayıştan" korumak için kararlı bir mücadele vereceklerini söyledi.

Son olarak Yazıcı, İstanbul’daki bazı yabancı elçilik görevlilerine seslenerek, "Ne yaptığınızı, hangi fonları dağıttığınızı, tüm ajandalarınızı biliyoruz. Halep oradaysa arşın burada. Erbakan Hoca’nın öğrencileri burada, dimdik ayakta. Mücadeleye varız!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN