Piknik yolunda feci kaza! Otomobil, köprüden baraj gölüne düştü: Bir aile yok oldu

Piknik yolunda feci kaza! Otomobil, köprüden baraj gölüne düştü: Bir aile yok oldu

Adana'da kontrolden çıkan otomobil, Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Barajı Gölü'ne düştü. Pikniğe gittikleri öğrenilen 2'si çocuk 4 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında meydana gelen feci kazada, Veysel Aydoğmuş'un (37) kullandığı 01 JG 944 plakalı otomobil, Çatalan Köprüsü'nde sürücüsünün kontrolünden çıktı.

9706383.jpg

OTOMOBİL KÖPRÜDEN BARAJ GÖLÜNE DÜŞTÜ

Çatalan Köprüsü'ndeki demir korkulukları aşan araç, Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, göle düşen araçta aynı aileden Veysel Aydoğmuş, eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Batuhan Aydoğmuş (16) ile Mete Aydoğmuş'u (13) kurtarmak için çalışma başlattı.

9707215.jpg

AİLEDEN ACI HABER GELDİ

Gölün dibinde çamura batan otomobile su altı polisi ulaştı. Ekipler 4 kişilik ailenin cansız bedenini araçtan çıkarttı.

9707209.jpg

Çalışmalar sürerken ailenin bir yakını, çalışmaların hızlandırılması için ekiplerle tartıştı. Otomobil, vinçle köprüye çıkarıldı. Acı haberi alan ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

9707212.jpg

PİKNİĞE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

Pikniğe gitmek için yolda oldukları belirtilen Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğdu'nun cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.

9707214.jpg

Veysel Aydoğmuş'un bir restoranda çalıştığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN