Hopa'da faciadan dönüldü: Yamaçtan kopan kayalar TIR'ların üstüne düştü

Hopa'da faciadan dönüldü: Yamaçtan kopan kayalar TIR'ların üstüne düştü

Artvin Hopa’da yamaçtan kopan dev kayalar 3 TIR'ın üstüne düştü. Şans eseri TIR'ların içinde kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken, aynı bölgede geçmişte benzer olaylar yaşandığı öğrenildi.

Artvin'in Hopa ilçesi Esenkıyı mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, yamaçtan kopan dev kaya kütleleri TIR parkında bulunan 3 araca isabet etti. Hurdaya dönen TIR'larda maddi hasar meydana geldi.

9981762.jpg

Şans eseri, araçların içinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Ekipler bölgeye gelerek çalışma başlatırken, aynı bölgede daha önce de benzer olayların yaşandığı öğrenildi.

9981765.jpg

2022 yılında gerçekleşen bir başka heyelanda, Gürcistan’a gitmek üzere bekleyen bir TIR'ın üzerine kayalar düşmüş ve sürücü hayatını kaybetmişti.

9981768.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN