Otobüs 3 araca çarpıp akaryakıt istasyonuna daldı: 1'i ağır 3 yaralı

Avcılar'da otobüs kontrolden çıkarak bir minibüs ve iki araca çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna daldı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Gaffar Okan Caddesi üzerinde saat 06.30 sıralarında meydana gelen kazada, Özgür K. idaresindeki 34 NL 8092 plakalı otobüs, sürücüsünün kontrolünden çıktı.

9740308.jpg

3 ARACA ÇARPIP AKARYAKIT İSTASYONUNA DALDI

İşçileri taşıyan bir minibüs ve iki araca çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna dalan otobüs, tabelaya çarparak durabildi.

9740316.jpg

1'İ AĞIR 3 YARALI

Otobüs şoförü kazada yara almazken işçilerin bulunduğu minibüsteki 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

9740310.jpg

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastanelere kaldırırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

9740309.jpg

Otobüs şoförü Özgür K., gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN