Okuldaki dehşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte İbrahim öğretmenin son anları...

Okuldaki dehşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte İbrahim öğretmenin son anları...

Türkiye 74 yaşındaki İbrahim öğretmenin, 17 yaşındaki eski öğrencisi tarafından katledilmesiyle sarsıldı. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte İbrahim öğretmenin yaralı halde odasından çıkarken, yere oturup yardım istediği son anlar...

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ı 7 Mayıs günü silahla vurarak öldüren 17 yaşındaki lise öğrencisi Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olaya dair yeni görüntüler yayımlandı. Görüntülerde Y.K.'nın koşar adımlarla müdürün odasına girdiği görüldü.

yeni-proje-2.jpg

SİLAHI SATAN ARANIYOR

Öte yandan; savcılık talimatı doğrultusunda çocuğun silahı satın alan kişinin tespit ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

yeni-proje-3.jpg

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak ve Ceyda Karaaslan'ın haberine göre, okul müdürünü öldüren Y.K; silahı 10 bin liraya 4 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa'da Mehmet K. adlı bir kişiden aldığını belirterek;

"Kimseye bir şey söylemeden hızlı bir şekilde müdürün odasına geçtim. Amacım ayaklarından vurmaktı ama bir anda kolunu havaya kaldırınca bana vuracağını düşünerek koluna doğru ateş ettim. 2 mermim vardı, 2'si de karnına geldi. Bana saldıracağını düşünerek ateş ettim. Benim amacım öldürmek değildi, dövmekti. Eve geçtim ve börek götürdüm. Üzerimi değiştirdim. Bir süre sonra da silahı ve telefonumu Alibeyköy Barajı'na attım" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-1-001.jpg
İşte İbrahim öğretmenin son anları...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN