Okulda öğretmeni silahlı vuran kadının ifadesi ortaya çıktı: Hamile bıraktıktan sonra yüzüstü bıraktı

Okulda öğretmeni silahlı vuran kadının ifadesi ortaya çıktı: Hamile bıraktıktan sonra yüzüstü bıraktı

Kayseri'de bir öğretmeni çalıştığı okulda tabancayla vurarak yaralayan kadının yargılanmasına devam edildi. Genç kadın "Öldürme niyetim yoktu. Hamile bıraktıktan sonra yüzüstü bıraktı ve aileme söylemekle tehdit etti. Her şeyimi kaybettim, kamu görevlisi tarafından kandırıldım. Kadın olduğum için suçlu ben oldum" dedi.

Olay Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde, 5 Şubat 2024 tarihinde Şehit Haldun Ateş Ortaokulu'nda yaşandı. Ş.A. isimli kadın kendisinden hamile kaldığını ve kendisini yüzüstü bıraktığını iddia ettiği öğretmen K.Ç.K.'yi silahla kafasından vurarak yaraladı.

'HAMİLE BIRAKTIKTAN SONRA YÜZÜSTÜ BIRAKTI'

Genç kadının yargılanmasına devam edildi. Ş.A. savunmasında; "Yanımda getirdiğim çocuk, K.Ç.K. ile ikimizin kızı. Şu an 1.5 yaşında ve böbreğinde büyüme var. Doktora gösterdim, 6 ay içerisinde tedavi edilmesi gerekiyormuş. Cezaevinde sürekli enfeksiyon kapıyor. Ben o insana zarar vermek istemedim, silah sadece üzerime atılınca patladı. Öldürme niyetim yoktu.

Hamile bıraktıktan sonra yüzüstü bıraktı ve aileme söylemekle tehdit etti. Her şeyimi kaybettim, kamu görevlisi tarafından kandırıldım. Kadın olduğum için suçlu ben oldum. 'DNA testi isteme, şikayetimden vazgeçeyim' demişti. Ben DNA testi istiyorum ve tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi.

Mahkeme genç kadının tutukluluk halinin devamına karar verdi. Eksikliklerin giderilmesi için duruşma ertelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN