Kardeşinin katil olmasını engellemeye çalışırken ölümüne sebep oldu! O anlar kamerada

Kız arkadaşına sarkıntılık ettiği iddia edilen bir kişi ile tartışan kardeşine engel olmak isteyen ağabeyi, kardeşinin ölümüne yol açtı. Olay anları ofiste bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. R.A. ve Y.A. kardeşler, kız kardeşine sarkıntılık eden A.K..'yı konuşmak için ofisleri çağırdı. A.K..'nın ofise girdiği anda içeri giren R.A., önce A.K..'yi darbetti. Ardından da silahla bacağından vurdu.

uuuuuuuuu.jpg

KENDİSİNİ VURDU

Kardeşi tarafından koridora doğru çıkarıldığı sırada tekrar içeri hamle yapan R.A., elindeki silah birden ateş alınca kendisini vurdu. R.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anları ofiste bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

67777.jpg

EV HAPSİ CEZASI ALDI

Gözaltına alınan Y.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından, 'Taksirle Ölüme Sebebiyet Vermek' suçundan ev hapsi cezası verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN