O şirket çalışanlarına öyle bir zam yaptı ki herkes orada çalışmak isteyecek! Her birinin aylığı 100 bin lirayı aşacak

O şirket çalışanlarına öyle bir zam yaptı ki herkes orada çalışmak isteyecek! Her birinin aylığı 100 bin lirayı aşacak

Yeni yılın gelmesiyle birlikte maaşlara yapılan artışların ardından şirketler birer birer zamlarını açıklamaya başladı. O şirketin açıkladığı miktarı duyan herkes orada çalışmak isteyecek! Her birinin aylığı 100 bin lirayı aşacak...

2024'e girilmesiyle birlikte hızlı teslimat sektöründe çalışan moto kuryelerin kazançlarında önemli bir artış yaşandı. Sektörün öncü markalarından Vigo, yeni yılda moto kuryelerin alacakları ücretlerde yaptığı zamları duyurdu. Türkiye genelinde yüzde 70'e varan zam oranları ile saatlik garanti ücret, paket başı ücret ve kilometre başına yakıt desteklerini artıran Vigo, paket bonuslarıyla da kuryelerin kazançlarını önemli ölçüde artırdı.

'AY SONU KAZANCI 100 BİN LİRAYI AŞACAK'

Moto kuryelerin kazançları bazı bölgelerde 100 bin lirayı aşıyor

Vigo Kurucu Ortağı Ali Cicioğlu, yapılan zamların ve bonus uygulamalarının ardındaki nedeni açıklarken,“Türkiye’nin 40’tan fazla şehrinde 5 binden fazla kurye arkadaşımızla aktif olarak hizmet veriyoruz. Vigo’yu bugünlere getiren moto kuryelerimiz için 2024 yılı fiyatlarını hazırlarken de özel bir çalışmaya imza attık. Paket bonus uygulamasını tüm şehirlerimizde aktif ettik. Paket bonuslarla birlikte kazançları büyük oranda artırdık. Bugün Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Sarıyer bölgelerinde çalışan bir moto kuryemiz, haftanın 6 günü ortalama 40 paket ile çalışması halinde ay sonu kazancı 100 bin lirayı aşacak” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN