O çikolatalar tek tek toplatılıyor! Herkes iadesini yapacak! Ünlü çikolata markasında plastik madde tespit edildi!

O çikolatalar tek tek toplatılıyor! Herkes iadesini yapacak! Ünlü çikolata markasında plastik madde tespit edildi!

Türkiye'de satışı gerçekleştirilen ünlü çikolata markasının bir ürününde plastik madde tespit edildi. Dünyaca ünlü çikolata markası tüm raflardan toplatılıyor.

Son zamanlarda insan sağlığını tehdit eden ürünler üzerinde yapılan detaylı incelemeler pek çok farklı markanın adını da gündeme getiriyor. İnsan sağlığına zararlı ürünlerin marketlerden toplatıldığı görülürken yapılan son açıklamalar doğrultusunda Türkiye'de ve yüzden fazla ülkede satışı yapılan ünlü çikolata markasının ürününde plastik madde tespit edildiği belirtildi. Ürünün ağızda ve boğazda ciddi yaralanmalara neden olabileceği ve belirtilirken alınan ürünlerin iade edilmesi gerektiği belirtildi.

MARKET RAFLARINDAN İNDİRİLİYOR

Dünyada satışı gerçekleştirilen Ritter Sport marka çikolatalardan plastik madde tespit edildi. Sütlü çikolata ürününde ciddi yaralanmalara neden olabilecek plastik madde tespit edilmesi üzerine Almanya'daki tüm marketlerden ürünler toplatılıyor.

Ünlü çikolata markasından büyük skandal! Toplama kararı çıktı, evinizde varsa sakın yemeyin!

1912 yılında kurulan marka binlerce çalışanı bulunan dev bir şirket haline dönüştü. Ritter Sport Dolgulu Sütlü Çikolata kesinlikle tüketilmemesi gerektiği belirtilirken satın alınan ürünlerin de alınan noktalara geri götürülmesi gerektiği vurgulandı. Son kullanma tarihi 3 Şubat 2025 olan ürünlerin tüketilmemesi gerektiği belirtilirken ürün detayları da şu şekildedir:

Ürün Kodu: Ritter Sport Dolgulu Sütlü Çikolata

Tür: Yoğurt

İçerik: 100g

Parti Numaraları: H3P1 0304, H3P2 0304, H3P4 0304

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN