Migros indirim balonunu havalandırdı! Kırmızı et fiyatlarına dev indirim! Etiket fiyatları düştükçe düştü

Migros indirim balonunu havalandırdı! Kırmızı et fiyatlarına dev indirim! Etiket fiyatları düştükçe düştü

Migros dev indirim balonunu havalandırdı. Birçok farklı kategoride indirime giden Migros kırmızı et fiyatlarını düşürdükçe düşürüyor. Etiket fiyatları neredeyse yarıya düştü vatandaş soluğu Migros'ta aldı. İşte Migros indirim detayları…

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet sağlayan Migros müşterilerin yüzünü güldürmeyi biliyor. Ağustos ayına büyük bir indirim ile giren Migros yeni kataloglarını açıkladı. Özellikle et ve et ürünlerinde yaptığı indirimlerle adından söz ettiren Migros piyasana çok altında sattığı ürünler ile birlikte vatandaşın dikkatinde yer alıyor. Kişisel bakım ürünleri, gıda maddeleri, Temizlik Ürünleri gibi pek çok farklı kategoride indirim yapıldı. %26'ya varan indirimler ile birlikte herkes avantajlı alışverişin tadını çıkaracak.

MİGROS'TAN KIRMIZI ET İNDİRİMİ

Kırmızı et fiyatları yükseldikçe yükselmeye devam ediyor. Et reyonlarını pas geçen vatandaşlarım yüzünü güldürecek o haber Migros'tan geldi. Kaburga, kuzu incik kuzu kuşbaşı gibi birçok farklı kırmızı et çeşidinde %26 oranında indirim yapan Migros müşterilerin dikkatinde yer alıyor.

migros-market.jpg

  • Migros Ayçiçek Yağı: 199,0 TL,
  • Migros Tereyağı: 279,0 TL,
  • Migros Un: 69,0 TL,
  • Dana Yemeklik Kaburga (Kg): 339,95 TL,
  • Kuzu İncik (Kg): 503,96 TL,
  • Kuzu kuşbaşı kg fiyatı 671,36 TL,
  • Duru Inspired By Nature Fresh Feel duş jeli 440 ml, 38,98 TL,
  • NIVEA Sun Bebek SPF50+ koruma ve bakım hassas cilt çocuk güneş kremi 200 ml sprey, 494,97 TL,

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN