Korku filmi değil gerçek: Aynı evin üzerine 20 gün arayla ikinci kez TIR uçtu! O anlar saniye saniye görüntülendi

Korku filmi değil, gerçek! Aynı evin üzerine 45 ürün arayla ikinci TIR uçtu! O korku dolu anlar cep telefonu kamerasına bakın nasıl yansıdı...

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yaşanan trafik kazası bir kez daha bölgedeki dikkat çekici olaylara bir yenisi ekledi. İlçenin Orta Mahalle Üçyol mevkisinde, İ.Ş. yönetimindeki bir TIR'ın kontrolünden çıkması sonucu meydana gelen olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

15 Şubat'ta meydana gelen kaza, TIR'ın yaklaşık 10 metre yükseklikten düşerek, Fırtına ailesine ait boş iki katlı bir eve çarpmasıyla gerçekleşti. Kaza sonucunda TIR sürücüsü yaralanırken, evin üst katında da maddi hasar meydana geldi.

AYNI KAZA 2 KERE MEYDANA GELDİ

kaza-1.webp

Olayın yaşandığı anlar, çevrede bulunan birinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, TIR'ın kontrolünün kaybedilmesiyle birlikte hızla yuvarlanarak evin üst katına çarpması ve ardından ortaya çıkan alevler net bir şekilde görülüyor.

Bu olay, bölgede daha önce de benzer bir kaza yaşandığına işaret ediyor. 30 Aralık'ta aynı evin üzerine M.G. yönetimindeki bir kamyonun uçtuğu ve evin ikinci katının duvarının yıkıldığı belirtiliyor. Bu önceki kazada da sürücü yaralanmıştı.

Kazalar sonucunda evin zarar gören duvarı önceki kaza sonrasında onarıldı ancak TIR kazası sonrasında tekrar yıkıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN