Kızartma yağlarını sakın dökmeyin! Belediye getirene bedava veriyor: Herkes yararlanabilecek

Kızartma yağlarını sakın dökmeyin! Belediye getirene bedava veriyor: Herkes yararlanabilecek

Kızartma yaptıktan sonra yağı lavaboya dökenler dikkat! Herkes faydalanabilecek, yaş sınırı yok! Belediye getirene bedava veriyor. Kızartma yağını götüren onun için bütçe ayırmayacak...

Hem çevre hem ekonomi anlamında herkese fayda sağlayacak uygulama başladı. O belediye kızartma yağını getirene bedava veriyor!

Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi, çevre dostu bir uygulama başlatarak, evlerinde bitkisel atık yağ toplayan vatandaşlara ücretsiz bulaşık deterjanı hediye etmeye başladı. Bu kampanyadan 7’den 70’e herkes faydalanabilecek.

BİTKİSEL ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR

Pazaryeri Belediyesi’nin çevreye duyarlı bu projesi, evlerde kullanılan bitkisel yağların lavabolara dökülmesini engellemeyi amaçlıyor. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bitkisel atık yağların yer altı sularını kirlettiğini ve toprağın verimliliğini düşürdüğünü belirterek “Evde kullandığınız sıvı yağları lavaboya dökmeyin. Bize getirin biz atık yağlarınızın yerine sıvı bulaşık deterjanı verelim. Daha temiz bir Pazaryeri ilçesi için projemizde destek verip ülke ekonomimize ve geleceğimize katkıda buluna bilirsiniz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN