Kimlik numarasını ezbere bilenler şaştı kaldı! Meğer bunun göstergesiymiş… Ezbere bilen mutlaka bakmalı

Kimlik numarasını ezbere bilenler şaştı kaldı! Meğer bunun göstergesiymiş… Ezbere bilen mutlaka bakmalı

Türkiye'de milyonların kullandığı 11 haneli T.C kimlik numarası hakkında bilinmeyen o detay herkesi şaşırttı. T.C kimlik numaranızı nasıl ezberlediğiniz tüm gerçekleri gözler önüne seriyor. Ezberleme şekliniz meğerse neyin göstergesiymiş…

T.C kimlik numaranızı nasıl ezberlediğinizi biliyor musunuz? Ezberleme şeklinize göre beyninizin derinliklerinde yatan tüm gerçekler gözler önüne seriliyor. Kişinin zekası hakkında ipuçları elde edebileceği bu detaylar farklı ezberleme şekilleri ile birlikte zeka türlerini de gözler önüne seriyor.

kimlik.jpg

SORGULAYICI VE SPORTİF ZEKA TÜRÜ

T.C kimlik numaranızı "4+4+3" şeklinde ezberlediyseniz sorgulayıcı ve sportif bir zeka türüne sahipsiniz demektir. Bu şekilde ezberleyen kişiler neden sonuç ilişkilerini çözmeye çalışırken hareket halinde olmayı tercih ederek durağanlıktan kaçınırlar.

KİŞİSEL-İÇSEL VE SOSYAL ZEKA TÜRÜ

T.C. kimlik numarasını "4+3+2+2" şeklinde ezberlemeyi tercih edenler ise kişisel-içsel ve sosyal zeka kategorisinde yer alırlar. Beceri ve hedef uyumuna yüksek bir öngörüye sahip olan bu kişiler başladıkları işlerde başarı elde etmekten hoşlanır.

kimlik-numarasi-ezber-kapak.jpg

SOSYAL VE MÜZİKAL ZEKA TÜRÜ

T.C kimlik numarasını "3+2+2+2+2" şeklinde ezberleyenler ise sosyal ve müzikal zeka türüne sahiptirler. Dışa dönük ve liderlik özelliklerini ön planda tutan Bu kişiler iletişim kurdukları kişileri etkileyebilme ve ikna edebilme yeteneklerini de bünyesinde barındırıyor.

MATEMATİKSEL VE SOSYAL ZEKA TÜRÜ

"3+3+2+3" şeklinde ezberleyenler ise matematiksel ve sosyal zekası ön planda olan kişilerdir. Analitik düşünme becerileri son derece gelişmiş olan bu kişiler tümden gelin veya tümevarım konusunda sağlam sorgulara sağlıklı sonuçlar elde edebilir.

MÜZİKAL VE DİLBİLİMSEL ZEKA TÜRÜ

T.C kimlik numarasını "3+3+3+2" şeklinde ezberleyenler ise müzikal ve dilbilimsel zekası güçlü olan kişilerdir. Bu kişiler kendilerini ifade etme konusunda son derece yetenekli ve ritimleri, sesleri ve kalıpları düşünmede de oldukça iyidir.

kimlik-numarasi-ezberleme.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN