İstanbul'da metrolara konser düzenlemesi

İstanbul'da metrolara konser düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine katılımı kolaylaştırmak amacıyla metro seferlerinde düzenleme yaptı. İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek konserler ve 2-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 3. İstanbul Festivali nedeniyle, birçok metro hattında seferler gece 00:30'a kadar uzatılacak.

İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek konserler ve 2-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek 3. İstanbul Festivali nedeniyle, birçok metro hattında seferleri hafta içi saat 00.30’a kadar uzatma kararı aldı.

Etkinlikler nedeniyle, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki seferleri hafta içi saat 00.30’a kadar çalışacak.

2-18 Ağustos tarihleri arasında Yenikapı Festival Park Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek 3. İstanbul Festivali için de, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı Bağcılar, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hatları’nda seferler 00.30’a kadar uzatılacak.

Hafta sonu süren gece metrosu uygulaması ise devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN