İstanbul'da maganda dehşeti! Motosikletlinin üzerinden geçti

Bahçelievler'de ani fren yapan sürücüyü uyaran motosikletli dehşeti yaşadı. İddiaya göre; otomobil sürücüsü, aracın yanına gelen motosikletlinin kolundan tutarak geri manevrayla üzerinden geçti. Bacağında 7 kırık oluşan motosikletli ameliyat olacak.

Maganda dehşeti son bulmuyor. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde 3 Ağustos'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre; motosikletiyle seyir halinde olan Furkan Tekin, karşı şeritten gelen 44 ADE 821 plakalı otomobil sürücüsünü, ani fren yapması üzerine uyardı.

9844927.jpg

ARACIYLA ÜZERİNDEN GEÇTİ

Uyarı sonrası otomobil sürücüsü, Tekin’i kolundan tutarak aracıyla geri manevra yaptı ve şahsın bacaklarının üzerinden geçti. Bacağı kırılan Tekin, son bir çabayla kendisini yol kenarına atarak canını kurtardı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine saldırgan sürücü olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

9844928.jpg

BACAĞINDA 7 KIRIK TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Furkan Tekin’in vücudunda çeşitli yaralar ve bacağında 7 kırık olduğu tespit edildi. Tekin'in tedavi süreci devam ederken, ameliyat olması gerektiği belirtildi.

Olay anı, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

9844925.jpg

'KONUŞMAK İÇİN YAKLAŞTIĞINDA KOLUNDAN TUTUP GERİ VİTESE ALDI'

Furkan Tekin’in babası Fikret Tekin, oğlunun yaşadığı dehşet anlarını anlatırken, sürücünün halen yakalanmadığını ifade etti.

Fikret Tekin, "3 Ağustos’ta oğlum ve yeğenim, motora binerek ehliyet kursuna doğru yola çıktılar. Motorla giderken karşıdan gelen araç ani fren yaptı. Araçtaki şahıs oğluma küfretti. Oğlum da motordan inip uyarmak için şahsa doğru yöneldi. Konuşmak için yanına yaklaştığında, şahıs oğlumun kolundan tutup aracı geri vitese aldı ve oğlumun bacağının üstünden geçti. Oğlum, kırık bacağıyla kendini kaldırımın köşesine attı. Şahıs, aracı tekrar oğlumun üzerine sürmek için yönelirken, oradan geçen bir vatandaş arabaya yöneldi. Şahıs panikleyip araçla kaçtı. " dedi.

9844926.jpg

'KAŞI KEMİĞİNE KADAR AÇILMIŞTI'

Oğlunun henüz ameliyata alınmadığını ifade eden Tekin, "Kaşına 4 dikiş atıldı. Olaydan hemen sonra oğlumun yanına gittiğimde, kaşı kemiğe kadar açılmıştı. Vatandaşlar oğluma yardım ettiler. Bu şahsın araç plakası biliniyor. Biz bu şahsı karakola bildirdik ancak 10 gündür yakalandığına dair bir bilgi alamadık. Ben mağdur durumdayım ve bu şahsın bir an önce yakalanmasını istiyorum." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN