İstanbul'da akılalmaz olay: Bayılan adamın üzerinden araba geçti

İstanbul'da, by pass ameliyatı sonrası hastaneye gitmeden önce oturduğu pastanede fenalaştıktan sonra yere düşen adamın kafasının üzerinden otomobil geçti. Mucizevi şekilde hayatta kalan adamın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.

İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 64 yaşındaki Hakan Yıldız, geçirdiği by pass operasyonunun ardından hastaneye kontrole gitmeden önce bir pastanede arkadaşlarıyla oturdu.

9810109.jpg

BAYILIP YOLA DÜŞTÜ, ÜSTÜNDEN ARABA GEÇTİ

Yıldız, pastanede bir anda fenalaşarak oturduğu sandalyeden yere düştü. Bu sırada sokaktan geçen bir otomobil, Yıldız'ın kafasının üzerinden geçti.

9810110.jpg

Panik içinde olaya müdahale etmeye çalışan yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız'ın vücudunda kırıklar olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

9810111.jpg

'ŞU AN DURUMU İYİ'

Pastane çalışanlarından İlhan Arslan, olay anını şöyle anlattı:

9810112.jpg

"Sabah 07.00 sıralarında devamlı müşterilerimiz gelip dışarıda oturdular. Yakın zamanda by pass olan kişi baygınlık geçirip yola doğru düştü. O sırada geçen araç kafasının üzerinden geçti. Ben sonradan kendisini ziyarete gittim, durumu iyiydi. Hayati tehlikesi yoktu. Korkunç bir sahneydi. Çok daha büyük zarar görebilirdi. Allah'a şükür şu an durumu iyi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN