İnternete modem söktürecek zam! O tarihte faturalara bakmaya korkacağız... Bu kez zam öyle böyle değil

İnternete modem söktürecek zam! O tarihte faturalara bakmaya korkacağız... Bu kez zam öyle böyle değil

Peş peşe gelen zamlar bu kez internet tarifelerini vurdu! Bu zam modem söktürür! O tarihten itibaren faturaya bakmaktan korkacağız... İnternet fiyatları cep yakacak! Bu kez zam öyle böyle değil...

Arkası kesilmeyen zamlara her geçen gün yenisi ekleniyor. Zam dalgası bu kez internet fiyatlarını vurdu. Ekonomi Yazarı Olcay Aydilek, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

İnternet kullanıcılarını şok edecek zam haberi geldi. Türk Telekom'un toptan internet tarifesine yüzde 70 zam yapacağı açıklandı. 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girecek bu zam, internet faturalarını ciddi şekilde artıracak.

YÜZDE 50’YE YAKIN ZAM

Ekonomi Yazarı Olcay Aydilek'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, internet kullanıcılarını endişelendirdi. Aydilek, Türk Telekom'un toptan internet tarifesine yüzde 70 oranında zam yapacağını duyurdu. Aydilek’in paylaşımına göre bu büyük zam, 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak ve internet servis sağlayıcılarının da tarifelerine yüzde 50'ye yakın zam yapması bekleniyor.

Ekonomi Yazarı Olcay Aydilek sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İnternete büyük zam. Türk Telekom'un, toptan internet tarifesi yüzde 70 zamlandı. 1 Temmuz'dan itibaren zamlar uygulamaya girecek. İnternet servis sağlayıcıların, internet tarifesine yüzde 50'ye yakın zam yapması bekleniyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN