Gökyüzünden üstüne doğru geldi! Son anda kurtuldu: O anlar kameraya yansıdı

Gökyüzünden üzerinde doğru gelen şeyi fark etti! Son anda bir manevra yaparak kurtuldu! O anlar kameralara saniye saniye yansıdı...

Hatay'ın Samandağ ilçesinde plajda yürüyüş yapan bir vatandaş, gökyüzünden aniden üzerine doğru gelen paraşütçüyü fark edince yaşadığı panik anları kameralar tarafından kaydedildi.

Ekstrem sporlara tutkusu olan ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde yamaç paraşütü yapan 33 yaşındaki Alican Kolsuz, Adana'dan Hatay'a gelerek Samandağ ilçesinde yamaç paraşütü yapmaya karar verdi. Gün batımına kısa bir süre kala yüksek bir noktadan havalanan Kolsuz, Akdeniz manzarasına karşı uçuşun tadını çıkardı.

PLAJDA ZOR ANLAR

İniş yapmak için plajı tercih eden Kolsuz, rüzgarın sert olması nedeniyle iniş sırasında zorluklar yaşadı. Plajda bulunan bir çadıra çarpmamak için ani bir manevra yapmak zorunda kalan Kolsuz, bu sırada yürüyüş yapan yaşlı bir vatandaşın üzerine doğru yöneldi. Gökyüzünden aniden gelen paraşütçüyü fark eden vatandaşın yaşadığı panik anları, çevrede bulunan bir kişi tarafından kameraya kaydedildi. Neyse ki, Kolsuz sorunsuz bir şekilde iniş yapmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN